CORA

Iubite copil!
Aceasta este postarea cu numărul 100, pe care am păstrat-o special pentru tine, că să îţi acord un loc special pentru a-ţi transmite cele mai curate gânduri, ţie, cel ce eşti templu al inocenţei.
Tu, copil frumos, eşti o minune! Oamenii ar trebui să înveţe de la tine cum să fie fericiţi fără motiv, cum să fie mereu energici, cum să fie spontani!
Toţi oamenii au fost copii, dar nu toţi mai ştiu să păstreze neştirbită puritatea copilăriei. Au pervertit simplitatea, au început să se încurce în iţele murdare ale societăţii. Şi, totuşi, sunt oameni care păstrează o părticică din ei pentru copilul ce încă sălăşluieşte în sufletul lor.
Ţie, cel ce eşti la vârsta copilăriei, dar şi celor care te păstrează în locul cel mai luminat al sufletului lor, vă doresc să răzbiţi în lumea asta prefăcută, să topiţi prin căldura voastră gheaţa sufletească ce a încremenit mintea şi spiritul adulţilor. Eu am să stau mereu în slujba ta, copil frumos! Chiar dacă politicienii noştri aproape că ne-ar lăsa pe noi, dascălii, să murim de foame! Dar, pentru tine şi pentru că alături de tine sunt EU, am să rămân în preajma ta. Va veni o vreme când voi avea propriul meu copil, la care visez de acum şi pe care îl iubesc nespus!
Aşadar, copil nepreţuit, La mulţi ani!
Etichete: ,
9 Responses
  1. Anonim Says:

    La multi ani si tie, copilul meu! Chiar de vei avea 127 ani si eu 150 tot copilul meu vei ramane si-ti voi spune la multi ani de 1 iunie!


  2. Ana-Maria Says:

    LA MULTI ANI COPILASILOR!
    La multi ani tie,la multi ani mie,la multi ani sufletelor de copil!:-)


  3. La muuulti aniii ! O zi frumoasa de 1 iunie iti doresc ! [ Multumesc pt cuvintele frumoase >:D< ]


  4. Anonim Says:

    Salut.am pus un RSS cu blogul tau la mine pe http://crestintotal.wordpress.com/ daca vrei poti sa pui si tu un rss sau link, linkul meu e:http://crestintotal.wordpress.com/ sau banner >> http://crestintotal.wordpress.com/contact/bener-crestin-total/

    pt alte detalii id:crestintotal
    Emanuel


  5. CORA Says:

    Maman, merci! Si eu te iubesc la fel de mult ca atunci cand eram atat de neputincioasa, iar tu erai mereu...acolo!


  6. CORA Says:

    Ana-Maria, la multi ani tie şi copiilor tai, LA MULTI ANI, COPILARIE!


  7. CORA Says:

    Sassy! Te pupacesc dulce-dulcisor de ziua ta!


  8. loristiuj Says:

    la mulţi ani! :-)


  9. Unknown Says:

    la multi ani copilului din tine:)