CORA
Am primit un mail neuronal de la cea de-a doua Cora care trăieşte în mine, Cora 2: "Nu ştiu ce e în capul tău, Cora! Aveam pretenţii de la tine. Cum te poţi compromite în halul ăsta? Doar ai terminat o facultate de psihopedagogie (sic!)! Oare ce vrei? Să mă denigrezi? Să mă defăimezi? Eşti invidioasă pe tot ce am reuşit să clădesc până acum! O să îţi fac eu dosar penal! O să îţi umplu eu cazierul de "lucruri bune" şi nu ai să mai poţi să te angajezi nicăieri! O să lipesc eu pe pereţii liceului afişe despre tine! Ce credeai? Că poţi să îmi pătezi imaginea imaculată şi să scapi nepedepsită? Am să te denunţ eu de calomnie şi defăimare! O să fac un lungmetraj cu blogul tău şi am să i-l fac cadou celui care se ocupă de caz! Vezi tu cine sunt eu!
Etichete:
17 Responses
  1. Unknown Says:

    Nu pe bune ce ai baut/fumat astazi ?
    Sa stiu si eu de unde sa cumpar ,nu de alta.


  2. Cozeta Moldoveanu, mama Corei Says:

    Oare de la cine am mai auzit eu vorbele acestea? Ce cunoscut imi suna!!!!!!!Imi voi aminti, si iti voi spune!


  3. Cozeta Moldoveanu, mama Corei Says:

    Hai, totusi, sa ma ajute cineva, va rog!


  4. Monica Says:

    deci poate gresesc dar mie imi vine sa rad tare de tot, dc nu stiu?


  5. Anonim Says:

    Cora1...
    Tu ai terminat o facultate?!..
    Nu te cred!..Dovedeste!..
    Ai avut tu timp ..de asa ceva cand ai muncit zi si noapte?..
    "Nu ştiu ce e în capul tău, Cora! Aveam pretenţii de la tine. Cum te poţi compromite în halul ăsta?"
    Cu ce te alegi... ca sa minti in asa masura?
    Amy
    Doamna mama....si mie imi pare cunoscut..dar ...


  6. Cozeta Moldoveanu, mama Corei Says:

    Monica , daca ai sti , chiar ai rade foarte tare, si uneori si rasul e periculos, asa ca nu iti spun inca.....


  7. Cozeta Moldoveanu, mama Corei Says:

    Hai, Amy, fa un efort, esti pe aproape....foc, foc, foc!


  8. Cristian Says:

    Si daca ar avea si un sens pt publicul larg postul anterior si aceste, ce mirific ar fi. Asa, nu stiu cine intelege care e faza, eu clar nu. Si cum blogul e un spatiu public, ar trebui sa fie inteles de tot publicul. Poate gresesc, dar e frustrant sa citesc paragrafe intregi si sa nu pricep despre ce e vorba, si nici comentariile sa nu fie mai presus!


  9. hera mariana Says:

    Cora, nu te înţeleg...ar fi o mulţime de :"de ce?, de ce?"
    Tu eşti pregătită să salvezi alte persoane de la ce gândeşti tu acum, sau doar postezi şi pozezi?
    Nu vreau să mă amestec în ce nu cunosc, nici să dau sfaturi. Dar găseşte în tine puterea care ai da-o altcuiva, detaşează-te de tine şi nu uita că în viaţă sunt probleme atât de dureroase încât ceea ce te frământă acum pe tine este "o nimica toată".
    Te pup de noapte bună.:)


  10. Nicu B. Says:

    un pic rudimentar.Nu se face-e de clasa a5a.Daca ai ceva de demonstrat cuiva, poti s-o faci lui personal dar nu asa. Nu-mi place asta....si daca e asa cum te intreaba Monica Daniela, spune-ne doar sa NU cumparam de acolo:)


  11. Tasha Says:

    Cora,e clar ca este un razboi psihologic,nu e treaba mea si nu ma amestesc,dar vreau sa-ti spun ca eu o vreau pe Cora de inainte,pe Cora care e plina de viata asa cum ii sta bine unei fete de seama ta...Invoca te rog pe acea Cora,roag-o sa revina!...eu o astept!>:D<


  12. Moise Says:

    uite ca eu nu te critic. pt ca am simtul umorului :)ce sa mai dramatizam? unii primesc ceea ce merita, si de data asta meritau o palma. pamfletul de aia e pamflet, sa usture, si sa te faca sa razi in acelasi timp. haideti sa nu o mai chemam pe vechea cora, ca stim ca e tot timpul aici. vechea cora rade de se cracaneaza acuma. asta nu e pozitiv?


  13. Eu am murit pentru frumos.
    Eu pentru adevar totuna e.

    Emily Dickinson.


    Stimata Cora Moldoveanu,

    Fosta eleva deosebita a Liceului Teoretic ,Neagoe Basarab’ din Oltenita este cunoscuta de actualii elevi. Ei mi-au povestit despre blogul tau. Te felicit pentru demersul de a expune pe Internet idei si impresii de bun gust si cu consistenta .De altfel nu ma mira pentru ca te stiu talentata inca din liceu.
    In ceea ce priveste sustinerea atitudinii mele IMPOTRIVA MINCIUNII , iti multumesc tie si si prietenilor tai , dar ati facut prea mult in acest sens, nu era nevoie sa ma descrieti cine sunt , pentru ca cei care sustin sau tolereaza minciuna nu au disceranamant in acest
    demers. Eu nu vreau sa-mi expun idei pe Internet , ci doar vreau sa-mi apar fiica impotriva mincinii . De ce oare o parte din prietenii virtuali ai Geaninei Nitu si ai lui Cristian Lisandru nu si-au dat seama de minciunile pe care acestia le prolifereaza in legatura cu relatia lui Cristian cu fiica mea Ana-Maria. E adevarat ca la un moment dat, gratie talentului manipulator al Geaninei anumiti cititori ai lor au crezut ca Ana-Maria este fiica Geaninei si a lui Cristian. Dar cei care nu au cazut in capcana aceasta cum au putut sa creada ca o fetita de 9 ani poate sa iubeasca un barbat pe care mama l-a scimbat cu tatal ei ? Cum au acceptat ei ca o mama care si-a parsit fiica si se codeste sa-i plateasca pensia alimentara si nu mai este reprezentantul ei legal poate sa declare in numele acesteia ca ea fiica il iubeste pe concubin? Acum stiu. Acestia sunt de tagma ei si ai lui Cristian. Unul dintre dansii foloseste cuvinte pornografice in spatial public care este Internetul ,ca si Lisandru Cristian cand descrie cum isi mangaie concubina pe burtica , sau cum face sex cu ea dupa ce aceasta framanta si coace o paine.Una dintre dansele o consoleaza pe Geanina ca si dansa a trecut prin asta . Adica se codeste la plata pensiei alimentare sau este anchetata de Parchet ? Alta afirma ca nu-i pasa cate diplome false are Geanina dovedind deja ca este un pericol social . Altul face pe juristul si o indeamna pe Geanina sa faca demersuri pentru a-i fi incredintata Ana-Maria ,in timp ce in orice tara minorul este incredintat in cadrul procesului de divort si Ana-Maria mi-a fost incredintata. Altul dintre dansii sterge un comentariu critic de pe blogul personal si il afiseaza masluit in alt spatiu al aceluiasi blog. Cora sa multumesti lui Dumnezeu ca nu ai reusit sa-i “ furi “ Geaninei acesti cititori. Eu nu ma simt jenat ca am “intrat cu bacancii in casa “ lor. Mincina trebuie calcata in picioare.
    Cu respect ,
    Prof. Nicolae Codita


  14. Cozeta Moldoveanu, mama Corei Says:

    Domnule profesor,
    Vreau sa va multumesc din suflet pentru cuvintele de apreciere adresate fiicei mele. Acest lucru ma face sa ma simt si mai mandra ca am un asemenea copil. Asa este ea, serioasa si muncitoare,face totul cu responsabilitate, dar mai presus de orice, uraste minciuna, ipocrizia si nesimtirea. Poate multi s-au intrebat de ce s-a amestecat ea in aceasta poveste. Insa nu avea cum sa nu o faca atata vreme cat a cunoscut-o foarte bine pe Geanina. Iar aceasta relatie a pus o amprenta urata, foarte urata asupra adolescentei ei, varsta la care trairile sunt deosebit de intense. Nu a fost deloc usor pentru ea , ca de altfel nici pentru mine, ca, dupa ce si-a consumat timp si energie (imi aminteSc si acum cata teama mi-era sa nu-si neglijeze indatoririle scolare) pentru a realiza lucruri frumoase impreuna cu ceilalti colegi, Geanina sa se impauneze fara probleme de constiinta cu rezultatele muncii lor. Cum credeti ca a fost, cand dupa toate eforturile depuse, sa se aleaga cu jigniri si amenintari crunte, greu de digerat pentru varsta aceea frageda? Si asta numai pentru faptul ca a indraznit sa-i ceara Geaninei socoteala pentru felul in care se folosise in interes personal de munca intregului grup! Cunoasteti probabil acest episod, nu e cazul sa mai dau detalii. Cum il cunoasteti probabil si pe cel cu incercarea de fabricare a unui dosar penal. Ca sa nu mai pun la socoteala faptul ca Geanina, dupa ce-mi jignise copilul, mai avea si tupeul sa ma salute pe strada! Asta a fost culmea cinismului, probabil ca mai voia sa-i si raspund. In sfarsit, ar fi multe de spus, dar incerc sa ma opresc. Aceasta este Geanina! Si continua in aceeasi maniera! De aceea nu ma mira nimic din ceea ce vi se intampla, si imi cer scuze ca fac asemenea remarca. .Multi nu o cunosc, si aici ma refer la cititorii ei, poate de aceea ii dau asemenea indicatii si raspunsuri, si ii fac asemenea urari. Insa , uitati, ca mai sunt unii care o cunosc, precum Cora, si mi se pare firesc sa nu taca asa cum vrea Geanina, chiar daca isi va atrage critici. Cei care o critica, ar trebui sa fie mai informati.
    In speranta ca nu va suparati ca am indraznit sa va scriu, va urez toate cele bune!


  15. Anonim Says:

    Este greu să demolezi o .. minciună!..
    Noroc că are picioare scurte şi ...timpul le erodează ..
    scoţând la iveală adevărul... lăsând în urmă o pedeapsă...pe măsură...
    Bucuria descoperirii unor persoane care lupta -în aceste vremuri - pentru adevăr şi frumos..ma face să uit clipele urâte petrecute datorită... minciunilor şi jocurilor de culise fără scrupule ale unora...
    Amy


  16. Orry Says:

    M-am mutat cu boarfe cu tot! :) Te astept in vizita!

    PS - cat despre Cora 2 - ce-a patit?!


  17. angi Says:

    Mi-e dor de Cora 1.
    Cora 2 sa faca dreptate in lumea ei reala daca crede ca are sanse.
    Aici am simtit ,cel putin pana acum, acea oaza de liniste,calm,inteligenta...ce in lumea reala e mai greu de gasit.
    Nimic nu e perfect in lumea asta,dar hai sa cautam macar ce-i frumos.