CORA
Iată o nouă zicală plină de învăţăminte marca Elena Udrea: Doar proştii sunt modeşti! Pentru că doar ei nu au ce arăta!
Oare poate exista mai multă fanfaronadă, mai multă lipsă de maniere? Începe să dea opulenţa de prost gust pe de lături! Am început să nu ne mai suportăm de cât de inteligenţi, plini de bani şi nuri suntem! Trebuie să dăm şi pe răscoale, să ne vadă tot românu' şi să saliveze la noi! Că tocmai ce se apropie luna decembrie, luna Crăciunului şi luna când salariile vor fi mai mici, că trebuie să facem bine ţării şi să intrăm în concediu fără plată. Ca să mai adaugăm un bănuţ în plus doamnei cele deştepte şi atât de puţin modestă...
Asta-i gândire de tip manelist a oamenilor de mâna a treia, pe care noi i-am ridicat la putere. Îi mai menţinem mult acolo? Sau le arătăm ce pot face modeştii proşti?
13 Responses
 1. EA O FI AUZIT DE PROVERBUL -PROSTUL DACA NU E SI FUDUL ,NU E PROST DESTUL?
  SE PARE CA NU A AUZIT .
  NOI CE CONCLUZIE SA TRAGEM ATUNCI ?
  DECAT CA E....FUDULA ,DESIGUR.


 2. Elena Udrea...ce sa ii ceri! Si daca ar fi singura...dar sunt o multime ca ea, din pacate!

  Ti am gasit blogul pe undeva, pe la un "prieten" din lista mea. L-am rasfoit in dupa amiaza asta si....mi-a placut incat l-am pus la blogroll.:)
  Felicitari!
  Sa ai o noapte linistita!


 3. CORA Says:

  Monica Daniela, daca femeia are cu ce, atunci, de ce sa nu arate?


 4. CORA Says:

  Monica Olteanu, ma bucur foarte mult ca m-ai adaugat in blogroll, dar mai ales ca mi-ai lasat gandurile tale aici! Un inceput de saptamana de exceptie iti doresc!


 5. Ana Says:

  Buna dimineata! Un premiu cu joculet te asteapta la mine! O saptamana excelenta! pupici


 6. mihaella Says:

  e si ea micuta si prostuta,ce vrei?apropo,vezi tu vreun intelept sa se bage in politica?


 7. ce mi se pare uimitor. citind cumva aleator pe net-ul asta asa de "widespread" parerile multora, ne infatisam ca un popor destul de cult...dar cu d.... se face ca suntem tot pe low level si cred ca udrea are pe undeva dreptate. Posibil ca toate intelectualitatea sa se fi retras undeva in umea virtualului??? iar realul e condus de...aia ce-i stim. Weird.


 8. Vlad A. Says:

  In ultima vreme am auzit atatea "maxime" de la Elena Udrea incat nu ma mai mira nimic.

  De la ea am aflat ca sunt urmas de-al lui Traian Basescu, de la ea am aflat ca nu stie daca a sunat sau nu la emisiunea respectiva de la radio (unde, culmea! se lauda singura)...

  Asa ca, in fiecare zi astept cu sufletul la gura o noua invatatura de la ea, dar per ca pe 6 decembrie va fi ultima :D 9. CORA Says:

  Mihaella, nu sunt intelepti in politica, e adevarat, dar parca sunt unii mai rasariti decat Elena Udrea...


 10. CORA Says:

  InfoWebExplore, cred ca undeva la bunul simt e raspunsul. Cei ce sunt intelepti au nitelus mai mult bun-simt, ceea ce nu i/ar ajuta sa supravietuiasca in lumea politica.


 11. CORA Says:

  Vlad A, daca pe 6 nu ii trimitem acasa, inseamna ca Romania nu mai e pentru mine...


 12. CORA Says:

  Florentina, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda!