CORA
Dinamo

UPDATE:
Aseară nu a fost vorba de noroc. Aseară a fost vorba de motivaţie. De acel ceva care a activat la jucători spiritul de echipă. Şi care i-a făcut să joace...şi să închidă guri. Multe. Da, sunt dinamovistă! Iar ei sunt adevăraţi eroi. Mai ceva decât cei de la Termopile!

Mi-a plăcut enorm un post al lui Tolontan, care spunea că cei de la masa verde nu puteau omori sansele lui Dinamo din cauza suporterilor. Şi astfel, AU DECIS SĂ LASE FOTBALUL SĂ ÎŞI SPUNĂ CUVÂNTUL.

****
Astăzi plec! La mare...depărtare de casă. Trec munţii, înspre Alba! Să fiţi cuminţi!
Etichete:
27 Responses
 1. elite Says:

  Gand la gand,cu bucurie!


 2. Nicu B. Says:

  o simpla intamplare(oricum memorabila),nu o sa ajunga prea departe ca o sa dea chix


 3. Daca ai noroc, poti!


 4. S-ar putea zice si asa.....
  Iti urez o zi ferice draga Cora!


 5. CORA Says:

  Elite, am tremurat ca o gelatina aseara...de emotii! Uf!


 6. CORA Says:

  Nicu...tind sa cred ca nu e intamplare! Dar sunt de acord cu tine ca nu va ajunge departe. Mai conteaza? Pentru mine una, ce a demonstrat aseara dinamo e lectie de viata!


 7. CORA Says:

  Cristian..nu e fost vorba de noroc. A fost vorba de legea lui Murphy!


 8. adriana Says:

  iti multumesc pentru faptul ca urmaresti blogul meu...bazandu-ma pe vorba "cine se aseamana se aduna", imi permit sa te invit sa citesti ce am scris azi ...dupa ce citesti si vezi despre ce este vorba, da si tu mai departe la cine crezi ca e dispus sa faca o fapta buna...multumesc http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/08/o-grija-impartita-cu-altii-devine-mai.html


 9. Vlad A. Says:

  Bine te-am regasit.

  Nu cred ca am apucat sa vad vreodata ca o echipa romaneasca sa reuseasca sa fie profesionisti pana la capat, asa cum a fost Dinamo aseara. In sfarist, baietii si-au facut treaba pana la capat, nu au jucat cu jumatati de masura...si ma opresc aici, incep sa vorbesc precum un antrenor :))

  Scandalurile din ultima vreme au adus doua preocupari majore. Pe de o parte suporterii care au intrat in teren, contestand antrenorii, jucatorii, actionarii, stadionul, iarba si asa mai departe. Pe de alta parte, ziaristii care ironizau mai mult sau mai putin penibil aceasta atitudine.

  E foarte interesant cum, dupa meciul de aseara, brusc jucatorii si antrenorii au devenit buni, brusc gestul suporterilor a devenit benefic pentru echipa.

  In orice caz, ma pregatesc sa ma duc la aeroport. Merita. Chiar daca ar fi pierdut, o astfel de atitudine vreau sa vad cand ma duc la meci. Motiv pentru care au si suporterii circumstante atenuante pentru ceea ce au facut.

  In final, sa nu mai dam exemple suporterii civilizati din Anglia , care stau pe scaune si nu au garduri despartitoare...


 10. Anonim Says:

  Cora...Drum bun!
  Distractie placuta!
  si sa ne povestesti...cand ajungi acasa
  SR
  si eu m-am uitat la meci(si ce emotiii..in prelungire) ..cu toate ca tin cu ..Rapidul


 11. miki Says:

  ai si de la mine un premiu


 12. Sandu Grecu Says:

  Steaua va pierde puncte cu Sheriff...


 13. Sergiu Says:

  Drum bun si te asteptam cu impresii


 14. Sergiu Says:

  Nu sunt dinamovist, dar tot respectul pentru acest meci.


 15. Paul Says:

  Cora ma uimesti, tu microbista?
  O dupa masa placuta!


 16. Mariana Says:

  Cora,ai o leapsa la mine,te rog s-o ridici!si ai premiul care mi-lai daruit!Multumesc cora draga si o sapt faina cu noroc!


 17. CORA Says:

  Vlad, bine ai revenit! Daca reusesti, povesteste-ne cum a fost la aeroport!
  Despre suporteri...ce sa zic...e clar ca nu putem generaliza, dar nici nu putem trece cu vederea. Nici nu pot cataloga astfelş de atitudine. Parca nici suporteri adevarati nu-i consider - pentru ca ar fi stiut sa fie alaturi de echipa, chiar si in momentele grele. Nici prea educati nu-i consider, ca sa nu mai vorbim de civilizati...


 18. CORA Says:

  Anonim, de abia am revenit. As vrea sa va povestesc...dar nu stiu cu ce sa incep! vad eu...


 19. CORA Says:

  Sandu Grecu, inevitabilul s-a si intamplat!


 20. CORA Says:

  Sergiu, acuma pregatesc impresiile!


 21. CORA Says:

  Paul, habar nu ai ce microbista sunt! M-a molipsit Razvan!


 22. CORA Says:

  Mariana, am sa trec de indata sa vad despre ce e vb !


 23. Anonim Says:

  dupa meciul cu cehii era chiar pacat! N-a fost cine stie ce spectaculos meciu, dar i-am batut acasa la ei ! :D


 24. CORA Says:

  Ilana, ma simt in culmea dinavovismului! :D


 25. elite Says:

  Aseara s-a produs minunea!E vis ori nu,eu l-am trait cu ochii deschisi.Cora sa ne bucuram acum ca..cine stie cat ii tin victoriile!


 26. CORA Says:

  Elite, iti dai seama fericire pe capul nostru...oricum, ce s/a intamplat in Cehia, ramane isotire, chiar daca sirul victoriilor se va opri.


 27. Vlad A. Says:

  Problema suporterilor e destul de complicata. Nu pot sa inteleg de ce ,pentru a fi suporter, trebuie sa te duci sa imparti pumni, sa spargi capete si asa mai departe.

  Foarte ciudat, eu ma consideram suporter pentru ca am cumparat tricoul/fularul, nu din piata, pentru ca am abonamentul/biletul meu la tribuna 0...eh, se pare ca a fi suporter comporta mai multe acceptiuni :))

  Cel putin am batut si Steaua, antrenorul nu mai pare atat de slab, iar jucatorii isi fac treaba :D