CORA
Aseară ne-am distrat pe cinste! Am dansat, am râs, am povestit, am legat prietenii, am dansat, am povestit, am dansat și am dansat!


Etichete:
14 Responses
 1. Paul Says:

  Tineri si frumosi, meritati mult mai mult din partea celor ce conduc destinele acestei tari, va doresc din suflet sa prindeti clipe senine si fericite de viata! 2. CORA Says:

  Paul, suntem tineri, suntem frumosi si, mai intai de asta, suntem destepti! Si ce daca? Pentru ca cei care ne conduc, in loc sa ne ajute sa crestem, ne dau in cap sa ramanem pe loc sau sa ne ducem la fund. Pentru ca parintii nostri nu au banii necesari sa ne timita cat mai sus.


 3. CORA Says:

  Monica, chiar am fost fericiti aseara!


 4. tu26dor Says:

  cata distractie:) bravo voua! la mai mare!


 5. Hordy Says:

  Doamne Cora sper să nu râzi de mine. Mi-a dat o lacrimă de fericire. Demult nu am mai văzut atâta fericire în doar câteva poze. Dacă timpul în roşu e sortitul tău sunteţi frumoşi foc


 6. Anonim Says:

  Ce distractie pe voi...sunteti de invidiat....si un sincer "la multi ani!" iubitului tau , sa fie fericit alaturi de tine si sa va iubiti intotdeauna!


 7. CORA Says:

  Tudor, chiar ca ne-am distrat fenomenal! Data viitoare te invitam si pe tine!


 8. CORA Says:

  Hordy, el este the chosen one! Ma bucur ca bucuria noastra se resimte numai prin pozele astea! iti imaginezi numai cum a fost acolo, in mijlocul nostru!


 9. CORA Says:

  Multumim frumos, Ana-Maria!


 10. let's have dome fun :D 11. CORA Says:

  Party, party! De acum ne apucam de lucruri serioase!


 12. angi Says:

  SA petreceti cat mai multe astfel de zile impreuna!!!!
  E frumoasa tineretea,fericirea,iubirea!!!