CORA
Printre primele lucruri pe care le-am făcut de îndată ce am stabilit data nunţii, a fost întocmirea listei de invitaţi şi comandarea invitaţiilor, de la magazinul al cărui site este www.invitatiipentrununta.ro. Deşi este  un magazin central, invitaţiile sunt destul de ieftine, iar ei lucrează foarte eficient (mai ales că au luat în calcul faptul că ne mai putem răzgândi în anumite privinţe şi ne-au lăsat şi portiţe de răzgândire). 

Zilele acestea sunt ultimele în care invitaţii au putut face confirmarea participării. Nu mică mi-a fost mirarea să constat că prieteni apropiaţi vor fi departe de noi în acea zi, iar prieteni mai îndepărtaţi în viaţa de zi cu zi au ales să se bucure alături de noi. Nu pot decât să le mulţumesc pentru asta şi să îi asigur de toate gândurile mele bune!
Etichete:
2 Responses
  1. Unknown Says:

    felicitari, casa de piatra.
    sa fiti fericiti


  2. Unknown Says:

    Ei, nu sunteti primii care intr-o relatie luuunga, ati luat o pana doar ca sa va dati seama ca de fapt sunteti facuti unul pentru celalalt. Impricinata de fata a trecut prin aceeasi situatie, e greu cand ti se intampla dar dupa ani - unul doi cinci, iti amintesti de tot ca de o aventura minunata.
    Cat despre prieteni, fii pregatita sufleteste: dupa nunta, in urmatorii doi ani se vor cerne singuri drastic. Sa nu-ti para rau, e mai bine asa, cine merita, va ramane.:)