CORA
Etichete:
9 Responses
 1. Anonim Says:

  Could somebody shoot them? Anybody??
  Ok, i'll do it! :P


 2. Unknown Says:

  fara sa supar pe cineva, dar asta e nivelul performantei care-l vrea boc in urma asumarii legii educatiei.
  uite de asta am refuzat sa devin cadru didactic...l-as fi calcat in picioare pe nemernic. urasc faze de genu si de asta militez mereu pt respectarea colegilor, indiferent de cum sunt eu si de nivenul lor social. sunt total scarbita de filmare


 3. Unknown Says:

  Am un blog crestin si trebuie sa ma cenzurez un pic (TOTUSI).
  Pe langa faptul ca cei 2 -``saracii `` -mi se par niste cretini, consider ca greseste f.mult si profesoara.
  Eu niciodata nu as tolera din partea nimanui un astfel de comportament.Ori eu as pleca si nu as mai tine cursul ,ori i-as da pe ei ei afara.
  Aceasta doamna e in primul rand umilita ,injosita ea ca femeie, de niste ``mucea``.In al doilea rand e nerespectata in calitatea ei de cadru didactic.


 4. angi Says:

  Off! cata rabdare au avut fetele! sunt de admirat!
  Feciorasii sunt niste prostanaci!Scuze ca folosesc acest cuvant fata de o persoana(pardon...3),dar n-au nici cel mai elementar bun simt!
  Multi baieti habar n-au cum sa intre in vorba cu o fata,asa ca o enerveaza.Mai demult doar cei mici se trageau de haine si de codite,cei mai marisori vorbeau.
  Acum comunicarea lipseste cu desavarsire!Pacat!


 5. Unknown Says:

  Imi cer scuze ptr limbajul destul de dur ,dar comportamentul unora ma oripileaza.


 6. Anonim Says:

  O parere de rau!!!


 7. Baimareanul Says:

  Asta e urmatorul episod dupa cel al biletelelor "PLM". Apoi, isi vor gasi prietene suficient de proaste incat sa stea linga ei in ciuda batailor primite, vor avea copii traumatizati care la randul lor o sa priveasca lumea cu ura si desconsiderare. Si tot asa ... Sa-i bati e tarziu, sa-i educi nu mai este vreme asa ca va trebui cumva sa ne obisnuim cu ei.


 8. Ana Says:

  Buna! Am mare nevoie de voturile tale pentru ca sa castig si sa imi pot plati o parte din creditul facut. Gasesti retele mele la linkurile urmatoare: http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00674 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00676 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00677 http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/?bid=BP00756 Multumesc din suflet!


 9. Hordy Says:

  Apoi sincer să fiu ăia par să aibă stofă de dansatori. Azi mâine îi vezi la antene la dansezi pentru tine :))

  for the rest : no comment