CORA
Asta vreau mereu! Insă, de fiecare dată plăcerea de a mă înfrupta din ceva delicios este mai mare decât orice dorință de a slăbi. Trebuie însă să mă opresc într-un fel. Așa că încep cu un ticker - LUAȚI DE VEDEȚI CUM SLĂBESC - pe care îl vedeți în josul paginii și care arată cam așa:
Săndăluţa mea din iarba crudă trebuie să mă ajute într-un fel. Deocamdată, mă ajută simplul fapt că am aşezat-o aici. În curând am să mă apuc de o dietă serioasă. Să vedeţi ce motivată voi fi când am să văd cum merge săndăluţa mea prin iarba fragedă. Ştiu că se va şi opri la un moment dat sau poate chiar va merge un pic înapoi! Dar, trebuie să reuşesc! Măcar ruşinea la care mă gândesc că o voi simţi când ştiu că voi vă uitaţi în josul paginii curioşi să vedeţi...cum o mai duc cu voinţa, mă va face să fiu perseverentă! Puteţi să mă trageţi de urechi când simţiti nevoia! :) Ah! Şi să nu acceptaţi scuze! :)
Etichete: ,
43 Responses
  1. Monica Says:

    bafta, vointa si gandeste te ca ceva delicos iti da o placere scurta scurta....dar vointa si ambitia iti da satisfactie si placere pe mult timp. Si trebuie sa te gandesti ca faci astea pentru tine , nu pt altcineva. EU o sa te trag de urechi de fiecare data, pt ca stiu ce inseamna sa fii dezamagit ca nu ai mai multa vointa decat vroiai.
    Succes si putere:)


  2. CORA Says:

    Monica, sa nu ma lasi sa ma culc pe o urecehe! Am sa notez progresul la fiecare sfarsit de saptamana!


  3. Lucia Says:

    Bună!
    Eu am reuşit 20 kg. Nu este uşor, dar nici extrem de greu. Am mâncat orice. Doar calculam caloriile. Nu depăşeam cantitatea de calorii recomandată zilnic.
    Mult succes!


  4. scolareii Says:

    Doamne-ajuta!

    Si eu! Si eu!:))

    Iti recomand dieta Rinna..foarte buna si cat de cat usor de tinut. Plus ca am cunoscut cateva fete pe forumul oneden cu acre sunt si acum prietena. Gasesti detalii pe net, si cele mai bune sfaturi pe http://forum.oneden.com/topic/3248-dieta-de-90-de-zile-partea-2/page__pid__59690__st__0&#entry59690


  5. Unknown Says:

    Uite si eu am gandul asta . Poate imi dai un sfat , eventual imi spui un meniu.
    Succes!


  6. Iti dau si eu un sfat mic, nu stiu daca il vei lua in seama. Mergi la un nutritionist. Am o cunostinta care a slabit treptat si in cateva luni n-am mai recunoscut-o. Se simte foarte bine, a slabit foarte frumos, uniform, nu poti sa crezi ca a fost vreodata grasuta. Acum depinde daca-ti si poti permite asta. Oricum succes in orice dieta alegi!
    A, inca un sfat :) Daca nu reusesti sa te tii de dieta, renunta macar la paine. Intr-o luna se vede diferenta. Eu am exclus painea intr-o vara vreo trei luni si nu m-am simtit niciodata mai bine.


  7. CORA Says:

    Lucia, ne asemanam prin cifre! Am sa reflectez la ideea cu numaratul caloriilor. Cred, totusi, ca cel mai mare dusman mi'ar fi lipsa de timp si programul dezordonat...


  8. Ioana Radu Says:

    As avea multe lucruri de spus despre diete. Practic sunt la dieta de 5 ani, teoretic nu simt asta, la modul ca imi e foarte usor.

    Nu-ti planifica o zi danume din care sa incepi o dieta, ci exclude treptat alimentele "rele" din meniul zilnic. Azi inlocuiesti painea alba cu paine neagra sau graham. Peste 5 zile inlocuiesti sucurile naturale cu apa plata. Peste alte 5-6 zile inlocuiesti prajelile cu carne la gratar (grill pentru aragaz, e foarte ieftin si foarte practic de avut in bucatarie). Peste alte cateva zile introduci o masa zilnica formata numai din legume.

    Si ai grija sa nu renunti complet la dulciuri. Mananca zilnic o bomboana de ciocolata sau o ciocolatica mica kinder (asta ca sa nu cumperi o cutie intreaga de bomboane care sa te tenteze sa mananci mai multe zilnic). Daca excluzi complet zaharul din alimentatie, vei pofti intotdeauna iar dieta va fi un calvar.

    Cu o alimentatie sanatoasa, caloriile dintr-o bombonica de ciocolata vor fi arse imediat. Dar doar una, nu mai multe :D

    Si iti recoman grefe roz (ajuta la arderea grasimilor si scad pofta de mancare, in plus contin vitamina C foarte multa, care ajuta la intarirea sistemului imunitar), rodii si kiwi.

    Multa bafta in ceea ce ti-ai propus. Primele zile sunt cele mai grele, apoi lucrurile se mai simplifica. Asteptam vesti bune >:D<


  9. CORA Says:

    aalliinnaa,
    Am o prietena care a slabit frumos cu dieta de care imi spui. Ea ii zice dieta de 4 zile. Am incercat si eu...dar frcutele alea toata ziua ma omorau! Oricum, dieta disociata este cea care m-a ajutat cel mai mult!


  10. CORA Says:

    Monica, dieta disociata este cea care mie, una, imi prinde cel mai bine!


  11. CORA Says:

    Alexandra, asa imi spune si Razvan...sa mergem la nutritionist! Si, da, ai dreptate, painea e un truc bun!


  12. CORA Says:

    Terra, exista o problema...nu prea mananc prajeli...caci sunt deja obisnuita cu gratarul-minune pentru aragaz! :)
    Am sa iau seama de sfatul cu grefele roz, caci imi place gustul lor!
    Nu mi-am propus o zi anume. Poate doar un moment. Cel in care voi reveni in Bucuresti! :)Caci acasa e tare greu cu bunatatile mamei!


  13. Ana-Maria Says:

    Hai-de CO-RA , hai-de CO-RA!!!!
    Vorba Luanei :haide , stiu ca poti!Asa...Io fac galerie,sa sti...Inca o chestie:si eu am calcat prin balarii , ce crezi?!Numai ca am calcat pe varfuri , nu cu toata talpa!:))
    Bafta!


  14. CORA Says:

    Anaaaaaaaaa!
    Imi esti modeeeeeeel!
    Stiu ca pot! Stiu doar ca uneori nu vreaaaau!


  15. Anonim Says:

    Si eu de pe 1 ianuarie sunt la regim alimentar si bonus am renuntat si la fumat. Am devenit o masina de stres. Mult succes la scapat de kilograme, nu exista dieta generala, trebuie sa gasesti ceea ce iti ajuta organismul sa slabeasca si sa o folosesti.


  16. sunt convinsa ca vei reusi, mai ales daca monitorizam impreuna sandaluta :) :P


  17. Nikol Says:

    Off...
    Am incercat si eu o singura data sa tin cura. Aia cu 3 zile numai carne, 3 lactate si alte 3 cu fructe si legume. Cand am ajuns la lactate am zis ca mor. imi era foarte rau, aveam stari de voma si mii de pofte!!!

    Si am renuntat!

    Bafta!


  18. Ioana Radu Says:

    offtopic: Te asteapta o leapsa la mine pe blog


  19. Ana Says:

    Sa ti ajute Domnul! si eu cred ca treaba cu painea si dulciurile e prima faza, eu asa am slabit acum vreo 3 ani intr o vara 25 de kg
    Vei reusi! Sunt sigura!


  20. CORA Says:

    ATY, decizia de a renunta a tutun este cea mai buna! Nervii vor trece! Si se va instala obisnuinta, care te va face sa uiti e vechile obiceiuri!


  21. CORA Says:

    Irina, sa urmarim deci sandaluta!!!


  22. CORA Says:

    Stiu, Nikol! De aia cu multe lactate nici nu ma ating!


  23. CORA Says:

    Ana, stiu ca voi reusi! Cu ajutorul Domnului, toate-s cu putinta!


  24. CORA Says:

    Terra! Trec de indata!


  25. Mariana Says:

    'Neata Cora!
    N-am stiut ca ai luat hotarirea asta!Sa fie cu bine si cum vrei tu,adica sa mearga treaba!
    Veizi ca voi fi si eu cu ochi pe tine,adica pe sandaluta!
    Nu te lasa Cora daca tu asa ai vrea!
    Am pornit si eu sa scap de un viciu care tine de mai multi ani si a mers cit am avut anul trecut o bronsita si apoi cum a trecut am inceput iar incet incet si progresiv sa ajung ca si inainte cu tigarile!Uf.
    Hai ca va fi bine!
    Nu te lasa!


  26. Unknown Says:

    Hai ca-ti tin pumnii si eu sunt la cura. Suntem colege de suferinta.:)))) Dar sa vezi ce si mai faine ne facem dupa. Ca faine suntem deja.


  27. Anonim Says:

    Cand ti se face pofta de ceva, intra pe blog si scrie ceva, eventual despre acel azil, al carui nume l-ai uitat pe bara din dreapta cateva luni bune. Si inca ceva: niciodata sa nu mananci in timp ce te uiti la televizor, daca te uiti.


  28. Asa cum spun mereu, la sfaturi si eu ma pricep foarte bine.Desi nu am avut niciodata aceasta problema, eu avand mereu nevoie sa mai pun ceva kg in plus(acum nu mai este cazul , ca cea de-a doua nastere a rezolvat problema), totusi am tot citit despre curele de slabire.Din ceea ce am retinut eu , ideea este ca nu trebuie sa-ti impui sa renunti la ceea ce-ti face placere, reactia creierului fiind aceea de a trimite comenzi inverse, ci de a fi rationala.Sa nu sari peste micul dejun, sa mananci sanatos si sa nu mananci seara.
    Si inca ceva, invata sa te iubesti , sa te accepti asa cum esti.
    Nu stiu daca te-am putut ajuta cu ceva insa, cu scuzele de rigoare pentru indrazneala de a da sfaturi, iti urez succes in ceea ce ti-ai propus!


  29. sandaluta-i tot acolo :P:)))


  30. si eu vreau 'gratarul-minune pentru aragaz!' :((


  31. sucuri facute in casa pe stomacelu gol .....de fructe sau legume.... gasesti pe net......


  32. CORA Says:

    Antiignorantule, am o amica ce imi spune mereu|: fata nu stiu cum reusesti sa mamanci mere pe somacul gol...nu le lesuie? :)
    De ea mi-a amintit sfatul tau!
    Nu prea am rabdare de stors fructe..prefer sa le..musc:)


  33. Camelcutza Says:

    Eu nu pot decat sa-ti tin pumnii, si eu sunt la dieta si vreau sa scap cam de acelasi numar de kilograme...Pe langa mancare sanatoasa, vreau sa injumatatesc portiile si sa fac miscare.Si am ceai sanye de slabit:D.Bafta multa!


  34. CORA Says:

    Camelcutza, eu am slabit deja vreo 3 kg, insa drumul mi se pare anevoios. Ceai Sanye am baut si eu candva si m-a ajutat. Chiar si Silueta Perfecta. Numai ca...are niste consecinte cam nefaste...iar programul meu nu este tocmai organizat...si..cine stie pe unde ma apuca..asa ca am renuntat la el.


  35. te apuca ce ?:))))))))))=))))


  36. CORA Says:

    Asa iti place tie sa pui oamenii in situatii jenante?


  37. I'm a baddddd man ... a bad oneeeeeeeeeee!

    Te-ai pus singura:P!


  38. CORA Says:

    Nu nu! Tu tb sa intelegi, fara sa te faci ca nu iti dai seama despre ce vb.
    Nu ai cum sa stii, doar nu folosesti ceaiuri cu efecte adverse...


  39. Hai ca stiu ce efecte are ...te trage intr-o anumita incapere mai mult decat e normal :)) drep ii?:))


  40. CORA Says:

    Eh, pai una e sa stii din auzite si alta e sa stii pe propria-ti piele.

    Eu nu mai incerc experimentul curand!!!


  41. :)))))
    Incearca-l sapt asta ca esti in concediu! :)))


  42. CORA Says:

    Nu nu! Doar o saptamana?
    Nici nu apuca sa isi faca bine efectul!


  43. hera mariana Says:

    Succes Cora!
    Si eu am aceasta tema!:))