CORA
Cineva să fie alături de părerea mea: Băsescu e deștept. Malefic deștept. Dar deștept.
Etichete: 5 comentarii |
CORA
Mi-ar plăcea ca oamenii, toți oamenii, să simtă Paștele ca pe o sărbătoare cu învățăminte alese. Cu valori pe care să le aducă în viața lor și să le așeze la loc de cinste în cutia cu nestemate ale traiului de zi cu zi.
Mi-ar plăcea ca oamenii să învețe că SACRIFICIUL este piatra de temelie în orice fel de relație interpersonală.
Mi-ar plăcea ca oamenii să înțeleagă că lupta pentru mântuire se adaugă luptei pentru supraviețuire. Este vorba despre supraviețuirea de dincolo de viața de pe acest pământ.
Mi-ar plăcea ca semenii mei să ocrotească IUBIREA, acele sentimente alese care ar trebui să sedimenteze relațiile dintre oameni.
Mi-aș dori ca oamenii să învețe că după tristețe vine bucurie, mi-ar plăcea ca oamenii să creadă în frumosul care succede urâtul, mi-ar plăcea ca oamenii să înțeleagă că, cei BUNI nu vor fi niciodată călcați de cei RĂI.
Și, mai presus de toate, mi-ar plăcea ca oamenii să îl simtă pe Iisus Salvator, Mântuitor, veșnic îndrăgostit de lucrarea Tatălui Său, gata să ne ia între brațele Sale și să ne ocrotească în orice clipă a vieții.
Nu,nu mă supăr că oamenii tind să învețe mai degrabă o nouă rețetă de drob. În fond, tradiția trebuie respectată. Dar TRADIȚIA nu trebuie pusă înaintea CREDINȚEI!

HRISTOS A ÎNVIAT!
Etichete: 5 comentarii |
CORA
preluat de pe http://pixdaus.com/new-life-by-andrew-borisov1-birch-leaves-nature-spring/items/view/144800/
Dacă verdele ar avea un sunet, mă întreb cum ar suna toată această înverzire bruscă și plină de viață și optimism și vivacitate și zambete! Cum plesnește verdele? Cum trosnesc frunzele înmugurind?Cum vâjâie viața în crengile nude de atâta iarnă? Care este sunetul spectacolului verde?
Cum este sunetul privirii pline de dor, de entuziasm? Care este sunetul inimii ahtiate după...VERDE? Cum se aude zâmbetul înecat în mugurii ce stau să plesnească în copaci, în arbuști, în ... suflet?
Închide-ți ochii chipului, deschide-i larg pe cei ai inimii, lasă-ți urechea interioară să se lipească de pereții sufletului. Acum....spune....ce sunet are verdele?
Etichete: 6 comentarii |