CORA
Trece 2012 şi ia cu el multe dintre nemulţumirile, amintirile, plăceri şi neplăceri, mai ia un an din tinereţea mea şi mai adaugă un an experienţei mele.

Cum am fost in 2012? Instinctuală.

Am reacţionat cum am vrut, cu riscuri, pe care mi le-am asumat. Şi sunt tare mândră de ele. M-am răsculat împotriva şefilor de la Mediafax şi, zic, eu, mi-am făcut un mare bine, eliberându-mă de un loc de muncă pe care începusem să îl urăsc, laolaltă cu şeful discreţionar, job care îmi consuma multă, dar multă energie, bună-dispoziţie şi muuuuult timp. Timp de acum liber pe care îl dedic statului degeaba, cititului, statului la taclale şi îngrijindu-mă pe mine.

Nu mi-am restricţionat în niciun fel poftele. Fie ele de orice fel. Asta se reflectă în acul cântarului şi gradul ridicat de vinovăţie. Însă, ştim cu toţii, oricât de vinovată aş fi ştiut că mă simt, am purces la a-mi îndeplini poftele! Şi mă simt tare împlinită cu asta!

M-am certat cu cine am vrut, am zbierat la cine a meritat, am aruncat priviri răutăcioase către cine le-a cerut. Da, am fost instinctuală. Nu pot încă decide dacă e bine sau nu, însă ştiu sigur că am aruncat tot din mine, fără să las vreun strop să mă macine. Şi mai am încă câte ceva de aruncat! :)

Trece 2012...toate trec...inclusiv amintirea instinctelor mele...


3 Responses
  1. Unknown Says:

    La multi ani , Cora!


  2. mama Says:

    Mda! E foarte bine sa te eliberezi cateodata, zbierand, certandu-te sau uitandu-te urat. Numai ca....de regula facem asta unde gasim terenul slab, unde vom sti ca suntem repede iertati. Te-ai intrebat cat timp sunt dispuse unele persoane sa ne accepte "descarcarile"? Oricine , la un moment dat ne deranjeaza cu ceva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne purtam rautacios. Ne vom trezi, candva, ca nu mai avem prieteni, cunostintele ne ocolesc, caci nu e nimeni obligat sa ne suporte descarcarea emotionala. Si ramanm doar cu cei care ne iubesc neconditionat .De regula.....mama. Poate si ea cu sufletul neimpacat.


  3. a trecut si 2012...oare ce va aduce nou 2013