CORA
Se numește copil interior. El adună în tine toate experiențele tale din vremuri apuse. El este partea ta care cere atenție, afecțiune, bucurii mici, el este cel care se miră, cel care visează cu ochii deschiși, el este inocența din tine!

În timpul vieții, oamenii consideră că, dacă fizic eu crescut, maturitatea s-a instalat și că nimic din ceea ce a fost copilăria nu mai e cu tine! Și totuși, habar nu ai cât de mult ai avea de câștigat dacă ai lua seama de copilul care va trăi întotdeauna în tine, care nu s-a mânjit cu ipocrizii sociale, cu platitudine, cu conformism sau cu rutină.

Într-o carte pedagogică, copilul este asemănat unui demiurg. Pentru că el reconstruiește lumea, se crede atotputernic, simte că are puterea să mute munții din loc, consideră că la porunca lui totul devine posibil! Ce se întâmplă cu demiurgul când copilul crește? Devine un roboțel social! 


Hai, lasă-l să iasă la suprafață! Ai grijă de nevoile lui! Lasă-l să te invadeze în momente de maximă bucurie, dă-i înghețata preferată, lasă-l să se joace pe calculator sau să se uite la desene animate! :) Puterea pe care o deține copilul din tine te va ajuta să fii demiurgul vieții tale!!!

La mulți ani copilului tău interior!