CORA
Ati auzit vreodata live vreun candidat? Ati fost vreodata la o auto-reclama, cum isi indeamna el poporul sa il aleaga?

Eh, am, fost eu! Intr-o comunitate mica, cu oameni simpli, a venit el, marele mahar, sa isi faca publicitate. Eu nu stiu de unde atata stima de sine si incredere in propria persoana, nu stiu de unde atata lipsa crasa de modestie. Nu stiu de unde atata patetism si atata vorbarie de bine despre propria persoana.

Pentru o clipita, m-am intrebat daca as putea sa fac asta ever in viata mea. Daca as putea sa dau pe rascoale de mine, atat de mult incat sa nu ma mai sufar eu pe mine, asa. Vai, mie, si eu care ziceam ca sunt perfect constienta de valoarea mea!? Nu, asemenea reclama personala nu as putea in vecii vecilor sa imi fac. De ce? Pentru ca am o limita. A bunului simt. Si tare mi-as dori sa o fi aflat si la candidatii astia ai nostri.

Vreau sa stiu ca ma duc sa pun stampila pe un om destept, rational si cu bun simt. Hai ca pentru primarie, votez cu oarecare incredere, asa. Dar mai departe...mi se strepezesc dintii, zau! Ma apuca cu tremurici numai cand ma gandesc pe cine aleg cel mai putin rau dintre rai...vai mie...am ametit...si nici macar nu-s turmentata!
4 Responses
  1. Cristake1974 Says:

    Despre bun simt si politicieni adevarati se putea vorbi acum mai bine de 15 ani - cand traiau Coposu si Ion Diaconescu.
    Cei de acum sunt doar niste porci abjecti. Parerea mea.


  2. CORA Says:

    NU se poate, nu se poate! Imi vine sa plang, zau de nu! Cu cat constientizez mai mult valoarea votului meu, cu atat ma apuca criza morala...


  3. Geocer Says:

    De-aia este asa de mica participarea la vot in Romania.


  4. Cristake1974 Says:

    Mi-e peste mana sa o spun, dar ma tem ca tu votezi cu constiinta, in vreme ce lor tocmai asta le lipseste. Stii bine ca noi suntem doar o turma de oi proaste, bune de fugarit la alegeri de acesti "ciobani" mizerabili, cu batele verbal-propagandistice. Tot ce ii intereseaza e votul tau, nu viata, bunastarea, sanatatea ta. Eu nu li-l dau. Nu cred in nici unul, iar raul cel mai mic... nu mai merge asa.