CORA
Preluata de aici
"Puterea unui barbat nu sta in umerii sai largi, ci in lungimea bratelor cu care te imbratiseaza.Puterea unui barbat nu sta in puterea vocii sale, ci in cuvintele blande pe care stie sa le sopteasca.Puterea unui barbat nu sta in multimea prietenilor, ci in cat de prieten stie sa fie cu copiii lui. Puterea unui barbat nu sta în cât de mult este respectat la serviciu, ci în cât este de respectat acasa. Puterea unui barbat nu sta în cât de puternic loveste, ci în cât de blând stie sa atinga. Puterea unui barbat nu sta în parul de pe piept, ci în Inima... din pieptul sau. Puterea unui barbat nu sta în numarul de femei care îl iubesc, ci în capacitatea de a fi loial unei singure femei. Puterea unui barbat nu sta în greutatile pe care le poate ridica, ci în poverile pe care le poate duce".

 Aproape ca nici nu imi mai amintesc de unde am cules citatul de mai sus. Ce parere aveti despre continutul lui?
Etichete:
5 Responses
  1. ramai treaz Says:

    eu zic ca se aplica si la femei ca tot vreti voi egalitate intre sexe :))


  2. mihaela Says:

    imi place mult de tot


  3. Anonim Says:

    O gandire de om slab, care nu-si da seama de structura barbatului si a femeii, de legatura absolut naturala care exista intre cele doua fiinte si care cauta cu orice pret sa isi gaseasca explicatii pentru slabiciunea sa! Acum depinde de varsta fiecaruia si de puterea de analiza a "educatiei" care ne loveste de peste tot...Oricum o gandire simplista care satisface marea masa a femeilor normale...


  4. Anonim Says:

    Ai ceva dezamăgiri?


  5. Unknown Says:

    Îmi vine în minte o replică dintr-un film care mi-a plăcut foarte mult, Alfie, în care personajul principal spune cam aşa: "Orice bărbat care debordează de masculinitate nu se va teme să poarte roz". Sigur, asta poate nu se înscrie în logica şi sensul articolului tău, însă se înscrie în non-sensul gândirii unora dintre "confraţii" mei care simt în orice clipă şi în orice împrejurare să-şi exhibe bărbăţia într-un mod ridicol.