CORA
În această dimineaţă nu am găsit nimic în cizmuliţe, nici măcar o nuieluşă...semn că...am fost singură acasă! Hehe, ce credeaţi? Că nu am fost cuminte?!

Câteodată, singurătatea îmi pică greu. Câteodată, îmi e numai bună ca să fiu doar eu cu mine, prilej de reculegere, de dezmăţ interior, că pot să fiu chiar depresivă în voie, fără să dau explicaţii nimănui, că pot să îmi ascult gândurile, că sunt stăpâna unică a patului meu şi ale celor trei perne, că pot asculta la maxim muzica ce-mi place.


Astăzi, după job, după-amiază de singurătate. Am dormit, mi-am gătit, am stat în vârf de pat, am citit o revistă dragă, am sorbit o cană de cafea aburindă şi aromată şi am ascultat Radioul lui Moş Crăciun. Ce urmează? Să închid computerul şi să îmi bag nasul într-o carte cu care cochetez de ceva vreme şi pe care din motive stresante nu am avut timp să o adulmec. Ce bine e să ai timp şi de tine! Ho Ho Ho! It's Winter Mood already!

PS: Ce bine că singurătatea e totuşi, bine dozată şi de mâine reintru în posesia soţului meu!
Etichete: ,
10 Responses
  1. mama Says:

    Off, mama, stii de cati ani astept sa imi puna Mos Niculae niste cizme noi in locul celor vechi??? Si...degeaba. Cred ca e cam surd mosul si nu ma aude. Si stii cat de cuminte sunt????


  2. Anonim Says:

    E bine ca ati gasit cizmele la locul lor. Eu le-am dat lustru, le-am pus la usa si cred ca au placut foarte mult cuiva...care acum se mandreste cu noua lui pereche de cizme...asa ca se poate si mai bine!


  3. mama Says:

    As fi vrut sa cred ca episodul acesta vi s-a intamplat in copilarie, parinte, dar se pare ca nu, dupa felul cum spuneti ca cineva se mandreste acum cu noua lui pereche de cizme. In cazul acesta nu pot decat sa va sfatuiesc ca anul viitor sa le puneti langa usa, dar inauntru, nu in afara usii. Si totusi....daca le-a luat Mos Niculae, caci la cat are bietul de mers......poate a avut nevoie de ele.


  4. CORA Says:

    Eh, o fi avut cineva mai multa nevoie de ele decat dumneavoastra!
    Asa mi-am zis si eu cand mi s-au furat in RATB toti banii de mers la mare de 1 Mai. Ca o fi avut cineva nevoie mai mare de ei decat aveam eu:D. Asta ca sa nu mor de oftica...


  5. disa Says:

    "singurătatea îmi pică greu'
    De multe ori, ma simt mai singura in mijlocul multimii.


  6. Eu l-am auzit pe mosul cand a pus cadourile in cizmulite, cred ca am fost singura, m-am prefacut sa dorm, iar dupa ce s-a pus mami la somn am mancat toata ciocolata si am ros nuieluta :)) am dus ambalajele in pat si i-am trezit pe mami si pe tati sa le arat ce am primita eu :))


  7. La multi ani, sanatate, fericire si tot ce iti doresti pentru noul an ! La buna recitire !


  8. Mariana Says:

    Proiecte frumoase, liniște și bucurii în 2012.
    La mulți ani!


  9. Miruna Says:

    Bucurii, satisfacții și un La mulți ani! din toată inima!


  10. mihaela Says:

    La Multi Ani fericiti, cu sanatate maxima si bucurii multe in 2012!