CORA
Până acum, nu am avut mari tangențe cu sistemul medical, deși, chiar și slabele urme au fost unele dezamăgitoare. Slavă Domnului, m-am menținut sănătoasă...până săptămâna aceasta, când o infecție urinară mi-a afectat echilibrul. Am mai pățit povestea asta anul trecut, când am ales să merg la medic de specialitate. Știam tratamentul, am gândit că e inutil să fac din nou toate forrmalitățile, care nu ar fi avut alt rezultat decât același tratament pe care îl știam deja.
Am mers la farmacie și am cerut medicamentul cu pricina. "Nu vă dau, e antibiotic!" Am cerut un alt medicament, care nu e antibiotic, nici pe acela nu a vrut să mi-l dea, zbierând oarecum la mine, că nu ar trebui să iau medicamente după ureche...să îmi fac analize...
Bun, eu înțeleg că ar fi normal să merg la un medic, însă până ajung la medic, ori îmi trece de la sine ori se agravează. De ce? Pentru că până ajungi la medic de specialitate și analize e o adevărată desfășurare de forțe care durează peste o săptămână. Cum așa?
  1. Ca să merg la medic de familie, am nevoie de adeverință de salariat - 2 zile
  2. Îmi fac programarea la medicul de familie, ultima oară m-a programat peste 5 zile - 5 zile
  3. Merg la medicul specialist - 1 zi (cu indulgență)
  4. Merg la analize - 2 zile
  5. Total 10 zile?
Ei, spuneți dragii mei, cum evoluează infecția mea în perioada asta? Și cum se suporta simptomele...ce îți vine să îți iei câmpii de atâta disconfort?!!!?!!!

|Mulțumesc tuturor celor care au gândit acest sistem birocratizat de sănătate, către care arunc lunar o grămadă de bani și care m-ar lăsa să mor cu spor!
Etichete:
9 Responses
  1. Cei de la putere au prea multa treaba dar cei din opozitie care zbiara pe multe televiziuni isi pot face timp sa activeze un sistem asemanator ipafas10 si pentru sistemul medical din Romania . Sanatate cu ceaiuri si usturoi pana atunci ,mai exista farmacii cu produse naturiste , o zi buna .


  2. Anonim Says:

    Cora ai fost indulgenta...
    Pe mine m-a programat ...pentru aceeasi problema, vara... ...dupa...1 buc LUNA si JUMATATE..

    SANATATE!...

    RS


  3. DOAR NOI Says:

    Of..te inteleg perfect....

    Eu m+am chinuit un an si jumatate cu infectii urinare. M+am vindecat cu tratament naturist.

    SANATATE MAXIMA!


  4. mihaela Says:

    buna, Cora,

    eu tot cu tratament naturist, la farmaciile Naturalia este o trusa pentru cistita, chiar asa sa ceri, foarte buna, faci exact acel tratament asa cum scrie pe cutie si pe tot, repet, pe tot, dupa care nu mai ai probleme deloc;

    am rezolvat chestia asta acum 5 ani, eram f des, la cateva luni, exact in aceiasi situatie, indiferent de tratament, antibiograme si fff multi bani la gunoi;

    mergi maine dupa trusa, eu stiu un magazin al lor pe Floreasca si unul pe Mosilor, au nr de tel pe net, sanatate!


  5. Domnul sa ne ajute sa fim sanatosi ca la cum e sistemul in Romania cine stie ce s-ar putea intampla. Toate cele bune si un weekend placut in continuare !


  6. Monica Says:

    Cora, eu mi am rupt piciorul saptamana aceasta, nu iti imaginezi ce a fost. Eu nu m-am scarbit doar de sistem in sine ci de doctori. Inca sunt socata...

    Sanatate

    >:D<


  7. ce tupeu poti sa ai! cum iti permiti sa te imbolnavesti? nu stiai ca in romania s-a interzis?


  8. Anonim Says:

    Ai un blog frumos..


  9. Salut,

    Particip la un concurs ce se desfasoara online si imi doresc mult de tot sa castig un premiu.
    Pentru asta am nevoie de voturi la doua articole (legate de niste trasee de biciclete) ce le-am postat pe un site, si anume:

    http://www.trasee-biciclete.ro/trasee/plimbare-pana-la-lacul-nistru-maramures
    http://www.trasee-biciclete.ro/trasee/cu-bitzele-prin-paduri
    http://www.trasee-biciclete.ro/trasee/tura-de-seara

    La finalul articolelor sunt niste stelute - te rog frumos da click pe ultima steluta.
    Nu trebuie sa te autentifici, nici sa completezi ceva, e nevoie doar de un simplu click pe ultima steluta din grupul de stelute de la finalul articolelor.
    Multumesc mult de tot si-mi cer scuze de eventualul deranj.

    Cu stima,Emanuel.