CORA
Lory ma supune la leapsa! Iar eu ma supun ei! 
Sursa aici
1.Ce carti ai citit anul trecut?
Anul trecut...2010...a fost anul cu dizertatia si cu definitivatul, nu? Asta inseamna ca beletristica a avut grav de suferit, iar cartile de specialitate m-au acaparat cu totul, pe mine si pe timpul meu!. Desi ar trebui sa ma opresc sau, mai bine zis, sa ma intorc si inspre beletristica, constat ca am ramas prinsa in "psihopedagogii" si "consilieri".
2. Ce carte/carti citesti in acest moment?
"Introducere in psihologia educatiei si a dezvoltarii" (Ioan Neacsu), "Problemele adolescentilor, necazurile parintilor" (Florin Ulete).
3. Ce carti vei citi in acest an?
Imi doresc teribil sa citesc Jurnalul Reginei Maria!
4. Care este cartea ta preferată?
Cartea care m-a marcat profund si mi-a schimbat, in acel moment, optica asupra vietii mele este Vise, amintiri, reflectii, a lui Jung.
5. Care este cartea care ti s-a parut cel mai putin interesanta?
Una dintre dezamagirile cele mai mari legate de o carte le-am trait cand am citit Suferintele tanarului Werther. Nu stiu ce asteptari aveam, nu stiu ce anume consideram eu ca voi gasi in acea carte, caci gustul pe care l-am avut dupa ce am dat ultima fila era...de papura.
6. Care este melodia care iti creeaza o atmosfera relaxanta atunci cand citesti?
Imi placesa citesc pe muzica chill, ambientala.
7. Esti pasionata de jocurile pe calculator? Daca da, care este jocul tau preferat?

Shame on me, darcam sunt! Acum, imi place sa joc Catan online! Catan este, de altfel, un joc de masa, si cum nu am cu cine sa ma joc live, apelez la net.
8. Care este filmul tau preferat?
Nu am un film preferat! Sunt multe care mi-au placut in mod deosebit, incepand cu miniseria Before Sunrise si Before Sunset si terminand cu noutatile Black Swan si The King's Speech (Black Swan mi-a placut mai mult dintre cele doua).
9. Ai da bani pe o carte interesanta sau pe o trusa de farduri?
Ufff! Desi fardurile ma tenteaza oricand, aleg totusi cartea! Farduri am suficiente! :D

Poate prelua leapsa oricine doreste! Numai anuntati-ma! Sa va citesc si eu!
Multumesc, Lory!