CORA
Dacă ar fi să asemănăm întregul proces de slăbire cu unul artistic, sau, mai bine spus, cu un proces de şlefuire a propriului trup, astfel încât să ajungi la forma ta apropiată de perfecţiune, unul dintre factorii cei mai importanţi, decisivi chiar, este ALEGEREA MUZEI.
Dacă ar fi să asemănăm procesul de slăbire cu unul de auto-educare, nelipsită trebuie să fie prezenţa unui MODEL.
Un om la care să te gândeşti că a reuşit, deci vei reuşi şi tu.
Un om care a luptat cu aceleaşi greutăţi ca şi tine, dar pe care le-a înfrânt.
Un om care să fi avut aceleaşi frustrări, dar pe care şi le-a rezolvat în cel mai constructiv mod cu putinţă.
Un om la care să te gândeşti atunci când pofta de tocăniţă de ficăţei de pui te torturează şi care îţi aminteşte că succesul dietei constă în lupta cu propriile tale fantezii...culinare, fie ele şi cele mai simple cu putinţă.
Un om care să te încurajeze şi care să îţi spună că are încredere în tine că vei reuşi.
Ei, bine, muza mea este Angy, femeia care a devenit mămică de curând şi care a avut de luptat cu zeci de kilograme, ca şi mine, iar din acest întreg război, a ieşit învingătoare! O femeie frumoasă, care acum arată minunat, o femeie mândră de ea însăşi, exact aşa cum vreau să fiu şi eu în câteva luni!
Da, oricine are nevoie de un model! Însă el trebuie să fie unul apropiat, unul cu care să ai contact, să îl fi văzut cum a luptat cu el însuşi şi cum a câştigat. Fantasmele de la televizor sunt şi ele bune, dar nu sunt în acelaşi procent eficiente. Însă atunci când muza îti este omul pe care îl poţi atinge, cu care poţi vorbi şi cu care te poţi consulta, succesul este cu mult mai tangibil decât îl crezi!
Îi mulţumesc ei pentru voinţa de fier care îmi stă scut împotriva propriei mele voinţe..slabe!

PS: Graficul slăbirii mele, la o lună de dietă, arată aşa:

3 Responses
  1. Angi Says:

    Salutare luptatoare pofticioase! Merci, draga Cora pentru statutul de muza, pe care mi l-ai atribuit! Lupta mea cu kilogramele nu este nici pe departe incheiata si dorinta de a reveni la aspectul de alta data, ma ajuta sa lupt cu poftele aducatoare de colacei.


  2. Anonim Says:

    Vă mulţumim pentru blog-ul dvs.


  3. Anonim Says:

    thanks, very good =)