CORA
E atâta liniște în jur, de surzești. E atât de puțină mișcare pe străzi, încât te întrebi dacă nu cumva au amorțit oamenii în case.
Nu îmi plac după-amiezele de duminică. Reminiscență a copilăriei de școlăriță, când în fiecare duminică după-amiaza mă pregăteam de școală: teme lăsate pe ultima sută de metri sau pregătiri de școală care îmi fuaru timpul de joacă. Plus o stare insuportabilă de tristețe că a fugit week-end-ul, în totală opoziție cu sentimentul de cucerire a lumii de vineri seara sau cu extazul de sâmbătă.
Nici acum nu mă simt mai confortabil duminică după-amiaza, mai ales în săptămânile în care încep muncile chiar de duminică seara. Au disparut temele întârziate, dar au apărut alte griji, care le compensează din plin.
În după-amiaza asta am ieșit prin oraș Liniște mormântală. Parcă și vara e mai bine, când se întâlnesc țațele la spart semințe în fața blocului sau când ies puștanii la agățat fete dezgolite.
Deci, da, urăsc după-amiezele de duminică..mai ales în anotimpul geros!
Etichete:
12 Responses
  1. Geocer Says:

    Mie, dimpotriva, imi plac dupa-amiezele astea linistite. Si inca nu ma gandesc la munca pe care o s-o incep maine dimineata.


  2. Anonim Says:

    Pai duminica inseamna relaxare totala, liniste... pentru majoritatea, ce-i drept. Ca na, unii lucreaza si duminica sau au alte probleme pe cap.


  3. Tasha Says:

    Ai dreptate! duminica e liniste in oras...lumea se odihneste! se pregateste pentru saptamana care vine...
    O saptamana implinitoare!


  4. bun ptr. plimbare daca nu racesti ...


  5. Anonim Says:

    Mie imi plac aceste dupa-amieze pentru ca pot sa lenevesc si inca pot sa fac din ce mi-am propus pentru respectivul week-end.
    in schimb abia astept caldura sa ma mai dezmortesc putin ca nu mai suport sa inghet !


  6. Iuliana Says:

    Buna seara!
    Imi cer scuze pentru aceasta interventie out of topic, dar nu am altfel cum sa transmit apelul ce umeaza.
    Sunt voluntar al Asociatiei Bubulina din Italia (in curand se va infiinta si in Romania), asociatie ce se ocupa de copilasii bolnavi de cancer sau leucemie.
    As avea marea rugaminte sa faceti public pe blogul dvs. cazul unui bebelus de 10 luni, care s-a nascut cu Leucemie Acuta Limfoblastica Congenitala cu celule precursoare B. Singura lui sansa de insanatosire este un transplant de celule stem hematopoietice. Pentru aceasta are nevoie de o suma mare de bani, care nu poate fi stransa decat cu ajutorul oamenilor cu suflet mare. De aceea avem nevoie de mediatizarea pe toate caile a povestii acestui fiu de preot.
    Mai multe detalii puteti afla pe blogul creat special pentru bebe Marian:
    http://bebemarian.wordpress.com/
    Eventual puteti afisa doar banerul pe care il gasiti pe blogul micutului.
    Va multumesc din tot sufletul pentru bunavointa dvs.!

    P.S. Va stiu de pe blogul Elitei, al Claudiei (bios-doar eu) si de pe altele pe care v-am mai intalnit. Imi cer scuze daca v-am inoportunat cu acest mesaj. Il puteti sterge fara nicio suparare din partea mea.


  7. Mariana Says:

    O primavara minunata iti doresc cu drag!


  8. Alexandru Says:

    La mulţi ani de Mărţişor! O primăvară senină şi frumoasă!


  9. atunci e mai fain .. sa iesi la o plimbare cu masina in oras :D


  10. Miky Says:

    Exact aceeasi parere am si eu! nu-mi plac deloc, deloc duminicile si mai ales cele geroase, asa cum si tu ai spus!


  11. Anonim Says:

    Cora, daca ai timp, vrei as schimbi, te rog, link-ul vechiului meu blog cu cel nou in blogroll-ul tau? Acesta este: http://alexys-doll.blogspot.com. Multumesc anticipat :*


  12. mihaela Says:

    Draga Cora, sper ca esti bine, sanatoasa! Nu ai scris de o saptamana si, uite, vine primavara!