CORA

M-a strâns cu putere. Până mai alaltăieri. Mi-a ţinut gândurile prizoniere. Si speranţele. Şi mi-a legat degetele care îşi doreau să îmi articuleze ideile. Şi mi-a pecetluit buzele care nu puteau rosti niciun gând. Şi mi-a îngheţat urechile, că nici nu îmi mai puteam asculta trăirile.
Însă primele raze de soare îl distrug. A început să picure la streaşină cu speranţe primăvăratice. Corsetul de gheaţă se destramă. Şi mă eliberează. Odată cu fiecare fir ce se despică de pe pielea naturii, plămânii se umplu cu bucurie de aer proaspăt, colţul buzelor a dezgheţat şi pot croşeta pe chip un zâmbet. Zâmbetul care va întâmpina verdele primăverii. Pe care o aştept cu braţele sufletului larg deschise!
Etichete: ,
10 Responses
  1. aventoro Says:

    Ieri deja am făcut o plimbare mai lunga prin parc, comparativ cu saptamana trecută când după 15 min am intrat sa beau un ceai de frig ce era.


  2. Anonim Says:

    Superb textul tau ! Si eu astept cu nerabdare primavara, mai ales pentru ca nu suport frigul !
    Insa cel mai mult si mai mult astept vara. Mi-ar fi placut sa traiesc undeva unde sa fie vara tot timpul si sa vad iarna doar in poze sau cand am eu chef de ea, nu o data pe an. N-a fost sa fie...
    PS: Imi place mult blogul tau !


  3. Geocer Says:

    Se simte adierea primaverii care va veni. Ce bine!


  4. Flyerboy Says:

    Abia astept.....pomi infloriti...plimbari luuungi in parc 8->


  5. angi Says:

    Astept alaturi de tine,desi din alta parte a tarii.Simt deja miros de primavara.Mi-am inspectat mugurasii narciselor,zambilelor si ghioceilor.Isi fac aparitia,deci vine!


  6. CORA Says:

    Sergiu, de abia astept zilele de vara lesinator de toride, in care sa ma prajesc in soare si sa imi intre tocurile in asfalt!


  7. CORA Says:

    Cony,multumesc mult de aprecieri! Iti impartasesc gandurile varatice,pe care le am si eu in fiecare iarna,pe care nu o sufar si o vreau...departe departe departe!


  8. CORA Says:

    Geocer, e in aer miros de primavara viu! :)


  9. CORA Says:

    Zburatorule,adauga si vacanta luuunga de vara!


  10. CORA Says:

    Angy,semnalele minunilor tale din ghiveci nu trebuie neglijate! Spune-le ca lemultumesc pentru vestile bune!