CORA
Tocmai m-am întors de la o petrecere. Moment de maximă cotitură în dieta mea. Mâncare pe alese, băuturi asemenea, prăjituri nu mai spun...Altădată, aș fi înfulecat cu mare stil de toate. Cred ca a fost pentru prima oară în viață când m-am abținut crunt. Și, cu toate astea, tot am făcut două mari prostii.
1. Deși astăzi era zi de legume, la petrecere am mâncat și carne.
2. Am halit o felie de tort.

Motiv pentru care:
1. Am dansat toată seara,până la epuizare.
2. Acum sunt cu cana de ceai Silueta perfectă lângă mine și sper să mă ajute să nu bat pasul pe loc.
3. Mâine mânânc mult mai puțin decât aș fi mâncat în mod normal într-o zi de dietă.
4. Am băut apă cu tinctură de ienupăr, un pic mai multă decât de obicei.
5. Deși am spus că pe 12 februarie va fi ziua în care ne vom desfăta cu bunătăți, căci, da, avem și o asemenea zi în dieta, se pare că ea a venit mai repede, așadar anulăm destrăbălarea culinară de pe 12.
6. Felia de tort am mâncat-o pe la 2, nu am voie să mănânc cu 3 ore înainte să dorm, deci voi merge la somn la 5.

Mie îmi cam pare rău de cele întâmplate, apreciez totuși voința mea de a sta departe de: chifteluțe, cașcaval, șuncă, prăjituri, cartofi, fructe, alune. Mai ales departe de alune!!! Eu, care devoram într-o clipită un castronel de alune!!!
Și totuși, parcă nici nu se cădea să refuz tortul, nu? Sper să nu fi fost ăsta doar un motiv ascuns al meu de a mă înfrupta din ceva dulce...

Oricum, veștile de săptămâna asta sunt bune. Am mai aruncat 2 kilograme la gunoi, în total 6 kilograme într-o perioadă de 3 săptămâni. Dar mai am o grămadă de luptat. Graficul meu arată cam așa:




Una peste alta, petrecerea a fost minunată, m-am distrat pe cinste, am dansat cât pentru un an întreg și...am constatat pentru a N-a oară ce prieteni minunați am! la mulți ani, Alina!


8 Responses
  1. Anonim Says:

    Si somnul este foarte important, cu cat dormi mai putin cu atat iti va fi mai foame. Mult succes!


  2. julie Says:

    felicitari pentru ambitia pe care o ai! ma faci sa-mi doresc si eu sa slabesc, desi niciodata nu m-am gandit prea mult la treaba asta..

    felicitari inca o data!


  3. Unknown Says:

    felicitari pt ambitie si ca ai reusit sa te abtii, chiar daca ai calcat putin pe langa.


  4. Anonim Says:

    Wow ce schimbare stilistica. Te schimba foarte tare, dar cred ca era necesar, sa fii in ton cu schimbarile (pierderea de kg). Intr-adevar ai foarte multa vointa; sa te culci la 5 pentru ca ai mancat la 2 este ceva, mai ales ca veneai de la petrecere, probabil obosita si aveai nevoie de somn. Sa te odihnesti azi :*


  5. CORA Says:

    Iulia, la mine treaba cu somnul este foarte complicata, din cauza jobului. Zi colorata sa ai!


  6. CORA Says:

    Julie, la mine treaba cu kilogramele in plus e serioasa...daca tu nu te-ai gandit la asta, inseamna ca nu e nevoie de dieta! Te pup!


  7. CORA Says:

    Veronica, mersic! Te pup!


  8. CORA Says:

    Alexandra, Schimbarea e doar..temporara...:)