CORA
Trece 2010 si se duc odata cu el experientele pe care ni le-a adus, dar care ne-au facut sa fim mai bogati! Se duc odata cu el atat momentele frumoase, cat si cele mai putin frumoase, dar care au construit, fiecare dintre ele, o latura a noastra care ne defineste si pe care o vom purta prin timp!

Trece 2010 si ia cu el sperantele neimplinite, dezamagirile, tristetile si urile noastre!

Trece 2010 si lasa loc altor dorinte, altor minuni ce ni se pot intampla in fiecare zi! Trebuie doar sa credem in miracole!
Etichete:
2 Responses
  1. mama Says:

    Si ca vrem si ca nu vrem, anii trec oricum, uneori spre bucuria , alteori spre disperarea noastra. Important este sa speram ca anul care vine va fi mai bun. Tineretea merge mana in mana cu optimismul, ceea ce este foarte bine. Iti urez sa fii mereu optimista, sa crezi ca lucrurile bune se pot intampla, sa te construiesti pe tine insati, an de an mai buna, mai rezistenta! Si sa iti plamadesti sigur fericirea. Daca nu stii sa o descoperi singura, nimeni nu ti-o va da. Cineva imi spunea , cu foarte multi ani in urma , ca fericirea este construita din mici bucatele de fericire de care trebuie sa stim sa ne bucuram. Iti urez sa stii sa le identifici, sa le pui laolalta si sa fii fericita! La multi ani, mama!


  2. CORA Says:

    Mama, imi promiti ca faci si tu la fel?