CORA
Ce mi-a adus mie 2010?
Suficient de multe bucurii! Anumite neimpliniri, pe care le dau uitarii sau lupt ca sa devina realitate in 2011! Cateva surprize! Unele dezamagiri! Dar cea mai mare si cea mai mare achizitie in plan personal a fost descoperirea unei laturi despre care nu stiam ca zace in mine in mod mocnit! Sunt mandra ca am descoperit-o, pentru ca era surse multor frustrari! Sunt insa speriata de faptul ca nu m-as fi gandit niciodata ca as putea fi si asa! Dar, iata ca noi suntem insine surprize veritabile pentru noi! Si apoi, trebuie sa invatam sa ne acceptam asa cum suntem!

Ca sa fac calcule, adunari, scaderi, fata de ceea ce imi propuneam anul trecut, e necesar sa reamintesc ce Wish List aveam pentru anul ce tocmai trece:
Iată și Wish List-ul pentru anul 2010:
- să fiu sănătaosă tun (cu exceptia unei infectii care mi-a dat de cap, am fost mai sanatoasa decat imi imaginam ca pot fi!)
- să slăbesc (ooops, asta nu mi-a prea iesit!Am slabit aproximativ 7 kg, am pus inapoi vreo 3, deci minus 4 kg! Tot de bine, decat deloc, nu?)
- să fiu iubită (am fost! Poate mai iubita decat merit...)
- să iau dizertația cu notă onorabilă (10 e destul de onorabil nu?)
- să mă definitivez în învățământ cu o notă satisfăcătoare (m-am definitivat, nu cu 10, nu cu 9, dar aproape! Deci ma declar multumita!)
- să îmi achiziționez laptop-ul mult dorit (salarii in minus cu 25%, nema laptop!:(()
- să găsesc toate metodele perin care să fiu chic, extravagantă (intre timp nu mi-am mai dorit atat de mult sa fiu extravaganta! Dar, atunci cand mi-am propus, am fost!)
- să citesc, să citesc, să citesc...să am timp și energie să citesc (din nefericire, acesta este marele minus al lui 2010! ca nu am reusit sa citesc pe cat as fi vrut!)
- să vină la mine toate lucrurile bune, toate oportunitățile de dezvoltare, avansare, prosper (nu stiu cate oportunitati au venit, dar va jur ca de cele care au fost am profitat la maxim!)
- și, la final, dorința cea mai mare: să fiu înțeleaptă!!! (inca sunt inteleapta! Da, am fost inteleapta! Si sper sa raman la fel si in 2011)


Am reusit ceva in plus?
Da, am reusit sa ma apropii mai mult de oameni, sa ii inteleg mai mult. Sa valorez mai mult o vorba buna, un zambet, un gest minuscul, dar minunat!
Am reusit sa imi dau seama de ceea ce valorez eu si, mai ales, de cat de mult valoreaza cei din jurul meu!

A fost ceva ce nu mi-a iesit?
Da. Mai ales dorintele materiale pe care le aveam...nu laptop, nu concediu de vara, nu slabit...Dar, luptam, luptam!

As fi facut ceva altfel?
As fi citit mai mult, as fi scris pe blog mai mult. Poate ca as schimba modul in care am reactionat in anumite situatii! Dar asa, pe ansamblu, sunt mandra de mine si de modul in care m-am construit in acest an!
Etichete:
10 Responses
  1. loristiuj Says:

    şi eu am vrut un laptop din ăla mic, că cel pe care-l am îmi rupe umărul la cărat. Şi mai trebe să-l împart şi cu consortul :-) Sper să fie în 2011! şi pentru mine, şi pentru tine! :-) La mulţi ani, acolo, pe malurile/valurile Dunării! :-)


  2. mama Says:

    Oare de ce imi vine sa plang dupa ce am citit postarea asta? Pentru ca sunt prea mandra de tine? Pentru ca vad pe an ce trece ca esti mai buna si mai inteleapta in tot si in toate? Si ca esti a mea?
    Multi ani fericiti, mama!


  3. Leonard RADU Says:

    Pentru a incerca sa slabiti va recomand sa introduceti in meniul 2-3 cesti de cafea "FITNESS-ANTIOXIDANT-COFFEE".
    Este o CAFEA 100% NATURALA , UNICA in lume , produsa din cafea(Arabica 80% si Robusta 20%) cu un grad moderat de cofeinizare , in amestec cu 16 plante medicinale si condimente naturale.
    Puteti incerca deasemenea si
    "FITNESS-SENSUAL-COFFEE" ,
    aceeasi cafea dar in amestec cu 10 plante med. planta principala
    fiind DAMIANA sau Turnera Afrodisiaca) si condimente alimentare naturale, o cafea speciala care
    SE BEA IN 2 PENTRU MOMENTE SPECIALE !!!
    Informatii complete veti gasi vizitand www.fitnesscoffee.ro .


  4. Anonim Says:

    foarte dragut postul tau! Felicitari si la mai multe realizari>:D< Roxtr8


  5. CORA Says:

    lori, eu nici macar unul mare nu am...pe care sa il impart cu cineva...deci tu esti mai "ievoluata"! Asta e primul lucru pe care mi-l achizitionez de indata ce economisesc banuti! Asta poate dupa ce imi returneaza Base si Boc milioanele furate din salariu...


  6. CORA Says:

    Mama, nu plange! SUnt doar eu!


  7. CORA Says:

    Niko,
    Am venit, am adaugat!Te pup!


  8. CORA Says:

    Roxana, multam de trecere si de aprecieri! te pup! La multi ani!


  9. 2010 a fost si anul in care am dialogat noi mult :)) remember those nights ??? crazyyyy ones ;))))

    La multi ani Cora si multa sanatate iti doresc!

    Take care, be smart and have fun ;))!


  10. Alexandra Says:

    Esti o femeie pe cinste, Cora. Numai respect si admiratie din partea mea!