CORA
Mă tot întrebam unde stă ascunsă mica dictatoare a României, demna de moștenire a titlului de Elena a României, de care predecesoarea Elena Ceușescu ar fi cu siguranță tare mândră!

Păi, iată ce aproape este de noi! Chiar aici, lângă buzunarele noastre! Luați de vă enervați!


Ministrul Elena Udrea a declarat, duminică seară, că BPN al PDL va analiza dacă acţiunile de stradă din ziua moţiunii de cenzură pot fi stopate prin mijloace legale, iar dacă nu, trebuie să se ştie că majoritatea celor care vor ieşi în stradă sunt membrii de partid."Dacă nu, oamenii să ştie că majoritatea celor care vor ieşi în stradă sunt membri de partid", a spus Udrea. (preluare Mediafax.ro)

Tanti, tanti! Protestul e un exercițiu democratic! Chiar dacă Zeus e la putere! Eu nu știu pe ce lume trăiești mătăluță, dar eu sunt în România aia în care guvernul din care merituos faci parte mi-a băgat mâna în buzunar și mi-a furat un sfert din salariu! Crezi tu, tanti, că e nevoie să fiu membră de partid ca să mă revolt? Fii pe pace, nu o să te deranjez miercuri, din cu totul alte considerente! Dar îți spun verde-n față, deși nu sunt membra niciunui partid: de abia aștept momentul în care îți vei căra pantofii cu toc în față de la cârma țării, momentul în care celelalte partide vor ajunge la putere și vor scoate la iveală măcar două trei măgării pe care le faci acum, pe bani publici, pe banii mei! Impostoareo! Mi-e silă de tine până în măduva oaselor! Și nu sunt membră de partid! Sâc!
Etichete:
12 Responses
  1. Unknown Says:

    Si probabil sufera biata membra de partid ca base nu o va numi prim-ministra.


  2. danutz Says:

    "Imi place"
    "Imi place"
    "Imi place"
    ...cam tamp comentariul, dar la ce ai zis tu in articol, ce ar mai fi de adaugat?!? :)


  3. CORA Says:

    Cred ca si Base sufera ca nu o poate transforma in ministresa de cel mai inalt rang!


  4. CORA Says:

    Dan,
    Poti sa adaugi si tu una de dulce! Sau tu esti membru de partid?


  5. mama Says:

    Te pupa mama!


  6. danutz Says:

    Cora, Cora...au vrut unii sa ma ca-cadoriseasca cu ca-carnet de membru, dar altii m-au scapat de grija de a le multumi (alora) din inima: le-au impuscat conducatorul iubit!!! Ei...daca am vazut eu ca am scapat o data, a doua oara nu mai risc...
    P.S. de dulce...amarul mi-e prea mare ca sa nu fiu spurcat la gura...si zau ca nu mai stiu daca merita.


  7. angi Says:

    Maaaama, ce i-ai zis-o!!!!!
    Sunt alaturi de tine si nu sunt membra de partid,de nici un fel.
    Sac! si din partea mea!



  8. mama Says:

    De ce trist, Bogdan? Unii adora sa fie calcati pe tarsiene de pantofi cu tocul in fata. Chiar ei ofera pantofii ca sa le fie satisfacuta aceasta placere.


  9. Anonim Says:

    Cred ca toti suntem dispusi la un moment dat sa fim calcati in picioare.TRIST pentru ca suntem calcati in picioare in fiecrare zi si nu ne dam seama sau nu vrem sa recunoastem.In fiecare zi trebuie sa facem un compromis.
    De ce?Pentru a nu ne ridica peste puterea de intelegere si apreciere a superiorului(nu intelectual ci administrativ sau politic).Astfel reusim sa ne sustinem in viata.Daca avem curajul sa gandim si sa reactionam devenim inamici publici si suntem executati.Asa ca mai bine facem un compromis.Spre exemplu:cate greve generale au existat cu adevarat in invatamant?TRIST!!!


  10. CORA Says:

    Una dintre grevele reale din invatamant este cea a doamnei invatator Cristiana Anghel!


  11. mama Says:

    Stiu ca e trist, Bogdan, dar incercam si eu o mica ironie.Nu mi-a iesit, nu?
    Stiu ca viata e plina de compromisuri si motivele pentru care le facem sunt nenumarate. Uneori le facem cu buna stiinta, in ideea de a castiga ceva, alteori manati de instinctul de autoaparare ,exact asa cum ai spus, ca sa nu fim executati. Asta e lumea in care , vrand-nevrand, trebuie sa traim. Si mai stiu cat este de trist si de greu sa te impaci cu ideea ca nu poti schimba nimic, oricat te-ai stradui. E frustrant sa iti dai seama ca tot ce ai invatat, modul in care ai fost format si educat, acum practic nu te ajuta cu nimic, ba dimpotriva , iti face mai mult rau. Asta i se intampla acum si Corei, chiar ea spunea asta undeva pe aici. Si cu toate acestea, inca mai sunt optimista si mai cred ca poate nu este totul pierdut, numai ca e nevoie sa avem taria de a lupta. Cu mijloacele pe care le avem la indemana, fiecare acolo unde muncim si traim. Cred ca mai avem resurse, cred ca mai sunt OAMENI adevarati printre noi. Sper sa nu fiu doar o visatoare gandind ca intotdeauna Binele invinge Raul nu doar in basmele pe care le spun eu copiilor, ci si in viata reala.