CORA
Dincolo de ideologia liberală în care îmi regăsesc convingerile politice, decizia PNL-ului de a da o alternativă mizeriei portocalii, mă face să îmi atașez din ce în ce mai mult convingerile politice de acest partid.
După ce lichelele portocalii au mânjit scena politică așa cum s-au priceput ei cel mai bine, lovind în viața socială, economică, financiară, simțeam nevoia să știu că există încă politicieni care au coloană vertebrală și care există cu adevărat, deși românii aleg mizerii portocalii și se complac într-un amplu proces de suicid social.
Nu știu ce șanse sunt ca guvernul propus de liberali să preia vreodată cârma României, însă mie îmi face bine inițiativa lor. Oricât de mult ar contesta-o pesedeii, care ar trebui ca, în loc să critice, să se înarmeze cu mături și fărașe ca curețe politicul românesc și să ducă mizeria la groapa de gunoi!

Dincolo de asta, concluzia mea e că la așa popor, așa conducători...românii nu vor să iasă din gunoiul ăsta...cred ca așa le place...până vor muri de foame...Poate așa se curăță rasa românească de uscături!
Etichete:
3 Responses
  1. Flyerboy Says:

    Sincer...urasc politica.....o urasc mai mult decat orice pentru ca toata nu mi se pare decat un show ieftin unde in culise toata lumea e prietena cu toata lumea.....e ca o panza de paianjen...toate sunt legate....la mijloc numai interese..mi-e scarba de politica.....mai bine ma uit la desene animate :))


  2. CORA Says:

    Sincer, cred ca rau faci ca nu te interesezi de politica! pentru ca prin indolenta ta le permiti lor sa se joace cu banii mei, ai tai, ai parintilor tai, ai nostri!


  3. mama Says:

    Ar fi bine sa ne curatam doar de uscaturi, mama! Numai ca , ne vom curata cu totii!