CORA
De ceva vreme, nopțile îmi sunt albe.
Oricât de înspăimântător ar părea asta, mie îmi place ritmul meu. Sunt trează când toată lumea doarme, sorb răcoarea nopților de vară toridă și ascult sunetul întunericului!
Pentru că somnul a fugit de ceva vreme, mi-am luat un răgaz să îmi ofer un cadou! Un look vintage pentru spațiul meu virtual și o melodie pe care o ador.


Ieri, a apărut un articol în România liberă, pentru care am fost "studiu de caz". Citez un fragment, iar de vă place și sunteți interesați, puteți citi urmând acest link:
"Nevoia de a avea două locuri de muncă este una specifică generaţiei tinere, ca urmare a dorinţei de a avansa pe poziţii cât mai bune şi de a avea un venit cât mai mare, dă curs oricărei oportunităţi. Printre cei mai tentaţi să lucreze în cel puţin două locuri se numără tinerii care urmează cursurile unei şcoli universitare sau persoane care au studii medii sau sunt necalificate. [...]. Cora Moldoveanu este de doi ani consilier psihopedagog la o şcoală din Capitală şi, în paralel, editor la o agenţie de monitorizare. Lucrează aproape 168 de ore lunar şi crede că o să mai poată face faţă la un asemenea ritm până apare în viaţa ei ceva care să-i consume timp şi energie suficientă precum un copil. „Deşi sunt momente în care îmi spun că voi renunţa la unul dintre ele, mai ales atunci când sunt foarte obosită, am destule motive pentru care să-mi încarc «bateriile»", ne povesteşte tânăra de 23 de ani. „Sunt o persoană energică, îmi place ce fac la ambele joburi şi, apoi, e vorba şi de motivarea financiară, pe care nu o aşez pe primul loc, dar nici nu o exclud", adaugă Cora."
Etichete: , ,
16 Responses
  1. Hordy Says:

    Ciudat. Niciodată nu te-am văzut ca pe o persoană de 23 de ani.


  2. CORA Says:

    Dumnezeule, dar cati credeai ca am?


  3. Hordy Says:

    După personalitate şi modul în care scrii (excludem fizicul că nu te-am văzut în mai mult de două poze) ziceam undeva între 30-34. Oricum eşti mult prea matură decât restul fetelor de 24 de ani. Până şi imaturul din mine are 25. Mulţi înainte şi ce e mai important, fericiţi.


  4. Geocer Says:

    Cora, dar nu e nimic extraordinar in a lucra 168 de ore pe luna. Toti muncim atat! 21 de zile lucratoare, inmultit cu 8 ore pe zi, atata inseamna. Deci?


  5. CORA Says:

    Hordy,
    Nici nu stiu daca ma flateaza sau ma enerveaza ceea ce imi spui! Oricum, un lucru e clar! Pana maine, inca am 23 de ani! :p


  6. CORA Says:

    Geocer,
    Nu e nimic extraordinar, numai ca eu muncesc 168 de ore pentru doua joburi, care sunt platite ca...doua joburi...


  7. Raluca Says:

    Pai esti norocoasa atunci, daca zici ca eti platita ca pentru 2 joburi si muncesti cat pentru unul. Cred ca asta e si motivul pentru care nu are rost sa renunti la unul dintre ele, nu?


  8. CORA Says:

    Raluca, cu siguranta nu voi renunta! Chiar ma gandeam sa imi mai achizitionez unul...


  9. Monica Says:

    adica maine e ziua ta?
    LA MULTI ANI:):*

    sper ca nu am inteles aiurea:))


  10. Tasha Says:

    Bravo tie! in tinerete suplineam si eu o colega din invatamant,mergeam si dimineata si dupa-masa la scoala,era obositor,nu zic ba...dar vorba ta in tinerete ai energie si banul te motiveaza....asa ca succes!


  11. adizzy Says:

    La multi ani :*


  12. CORA Says:

    Da, Monica, azi e ziua mea! :D


  13. CORA Says:

    Tasha, banul ma motiveaza, e adevarat, insa e o motivatie in plus, pentru ca daca ar fi fost vorba numai de bani, nu as fi reusit sa fac fata!


  14. CORA Says:

    Multam fain, Adizzi!


  15. Geocer Says:

    La multi ani, Cora.


  16. Mariana Says:

    Stiam asta draga Cora de la tine!Bravo!
    Foarte bine desi uneori e greu!
    Si eu am doua surse de venit!
    Asa ca bafta!