CORA
Pe Antena 3 este îngrijorare totală! Medicii pleacă, oamenii sunt disperați că le mor copiii prin spitale! Nah, români, poftiți băsescu pe pâine! Poftiți și udrea, poftiți și boc! Să vă ajungă pentru cel puțin 10 ani! Asta îmi e răzbunarea, deși e o răzbunare prostească, știu! dar am mulțumirea tâmpă de a mi se confirma că am avut dreptate!

Poate poate într-o țară haotică și în colaps, va veni la un moment dat o mână de fier care să ne pună pe picioare! Oricum, până acolo mai avem mult de agonizat! Așa că, vedeți cum faceți să o votați pe udrea președinte! Vă rooooog!
19 Responses
  1. Anonim Says:

    Lasa Cora, ca dupa toate aberatiile care au loc in Romania, nici nu ar fi de mirare sa ajunga curtezana blondina prim ministru, presedinte, sau poate o noua zeitate, cine stie.
    Nici nu mai suport sa pornesc televizorul, sa aud ce au mai facut nemernicii astia, sa aud ca Elena Udrea e mare patrioata, de aceea a aruncat aprope un milion de euro pe frunza aia nenorocita. Si cum sa nu fie orice posibil in tara asta, cand inca mai sunt oameni care sa zica de masurile haitei portocalii ca sunt in favoarea romanilor.


  2. Anonim Says:

    Eu nici nu mai sper ca astia vor fi candva pedepsiti..fac ce vor, ne sfideaza fara a fi luati la rost, ne rad in nas, si in timp ce romanii, si cei care l-au votat, si cei care au pus stampila pe altul, trebuie sa se chinuie pentru mancarea de toate zilele, nici nu se pune problema de alte lucruri, ci doar de asigurarea hranei, Eba cu Udrea isi cumpara hotel in Monte Carlo. De unde mama naibii au facut legumele astea atatia bani incat sa isi permita hotel in Monte Carlo? Sa nu mai piarda timpul cu frunze furate, ci sa ne zica si noua ce minune au descoperit, prin care poti face atatia bani?
    Noua nu ne trebuie bani de hotel, noua ne-ar trebui loc de munca, care sa ne asigure un trai decent, asa incat sa ne putem pastra demnitatea umana.


  3. parlamentul aproba legile nu basescu cu boc...


  4. Unknown Says:

    Diaconescu presedinte si Udrea prim ministru....
    ha-ha-ha
    Si Vanghelie la Educatie ,care este pe persoana fizica ,se stie...


  5. Ina Says:

    Bine, bine...dr crezi ca ai fi avut pe cine alege? Toti sunt nemernici ! Unii l-au votat pe Basescu ca sa nu iasa Geoana. Si stai tu linistita ca, daca trebuia sa iasa Basescu, tot iesea, cu sau fara voturile noastre! Cineva tembel de sus...stie pe cine sa puna presedinte in fiecare stat. D-zeu ne-a lasat liberul arbitru...sa alegem ce credem si sa facem tot la fel!
    Ne meritam soarta, suntem un popor de lasi !!!


  6. Unknown Says:

    Offf, draga Cora, recunosc ca pe vremuri ma exasperai cu tonul optimist cu mea culpa facuta in numele unor profesori care nu aveau vocatie, atunci mi se parea ca esti prea idealista vizavi de lipsa de respect cu care sunt tratate in Romania meserii esentiale ca cea de medic, profesor etc. Acum ai cazut partea opusa, ai devenit foarte amara, foarte de inteles de ce, anumite meserii trebuiesc practicate cu inima deschisa dar si cu buzunarelul ceva mai plin - nu salarii de lux sa zicem dar oricum decente. Imi pare tare rau ca Romania nu realizeaza ca batandu-si joc de anumite categorii nu face decat sa-si taie singura craca de sub picioare iar cand craca mai si planeaza peste o prapastie.....


  7. gabrielle Says:

    Udrea? :-O Ptiu! Piei drace!


  8. gabrielle Says:

    @iulia:
    mai bine o alegeau pe Eva ... frunza ei era mai ieftina ;))
    Semneaza,
    Sarpele


  9. Tasha Says:

    Trist,foarte trist ce se intampla in Romania...dar,speranta moare ultima,nu asa se spune? sau murim noi inaintea ei?


  10. Razvan Balan Says:

    Eu cred ca gandim simplist daca dam vine pe boc, basescu si udrea.
    Problema e de mult la noi, cam din primele momente de dupa revolutie; eu cred ca putea sa fie presedinte D-zeu si Sf Petru prim ministru ca tot intr-o situatie similara am fi fost


  11. CORA Says:

    Iulia, sunt oameni care o doresc acolo! Și sunt oameni care spun că a bine și acum, cu basescu, caci cu geoana ar f fost mult mai rau!

    Nu, nu vor fi pedepsiti in niciun fel..poate pe lumea cealalta!


  12. CORA Says:

    Antiignorantule,
    Parlamentul e majoritar basist! Cum dicteaza tatuca, asa se face!


  13. CORA Says:

    Monica Daniela,

    Aia e combinatia ce-o meritam!


  14. CORA Says:

    Catalina, perfect de acord, mai putin cu o chestie! Noi, cetatenii, daca am fi iesit in masa la vot, nu ar fi avut cum sa iasa din urne cine vroia unul sau altul dinytre mai marii universului!


  15. CORA Says:

    Laura, pasiunea pentru meserie nu mi-a pierit sub nicio formă! Mi s-a mai intamplat sa mi se spuna asta, insa faptul ca ma plang de salariu sau ca nu am chef de studiu pentru un examen de definitivat, nu are nicio legatura cu faptul ca imi place ceea ce fac!


  16. CORA Says:

    gabrielle,
    sa se duca..pe pustii!!!


  17. CORA Says:

    Tasha, e ca in legea naturii! cei puternici supravietuiesc, cei slabi pier!


  18. CORA Says:

    Razvan,
    Ca au furat, e evident ca au facut-o toti! Insa, daca privim in urma, observam si cresteri economice, inclusv creseteri salariale si tot tacamul! Iar acu...ce vad? O proasta administrare a banilor mei, ai tai...Mult mai proasta decat a celor care au furat, dar au avut grija sa lase ceva si pentru noi, astia mici si neimportanti!


  19. Raluca Says:

    As vrea sa stiu si eu cine a dus-o bine, muncind cinstit, pana in 2004. Sa ridice cineva mana care sincer imi spune ca, raportat la vremurile de azi, a dus-o mai bine. Pentru ca eu, sincer, cred ca de 20 de ani incoace nu facem altceva decat sa ne scaldam cu totii in aceleasi ape si clasa politica este una si aceeasi, adica o mare bataie de joc. Nu mai pot face diferente intre politicieni pentru ca toti mi-au demonstrat de ce sunt acolo si ca ii doare undeva de noi. Asa ca atitudinea potrivita ar fi sa ne revoltam impotriva intregii clase politice, nu doar a unui individ care starneste repulsie. Pentru ca vinovati sunt toti.