CORA
Pentru că o petrecere are o savoare deosebită în week-end, am hotărât să mă sărbătoresc mâine seară! Vor fi alături de mine doar prietenii din Oltenița, cu ceilalți urmând să sărbătoresc când ajung în București!
Ieri a fost o zi în care tot curgeau telefoane, mailuri, notificări! Azi, tăcere! Lumea își reia cursul ei obișnuit! Și totuși, nu pot să nu remarc absența unor oameni care au uitat de mine...În mod evident, aș putea să fac o listă și cu ei, dar nu are sens! Numai vis-a-vis de o singură persoană îmi pot exprima dezamăgirea: TATA! Care, de când a decis să își trăiască viața, fără noi, își amintește că exist doar când are nevoie de mine!

PS: Mulțumesc și celor care presupun că mi-au trimis mesaje pe numărul de telefon pe care nu îl mai am de prin aprilie! :D
Etichete: ,
6 Responses
  1. Geocer Says:

    Cora, eu sunt exact invers : prefer ca toti cunoscutii sa uite de ziua mea. Cel mai bine m-as simti daca nu m-ar suna nimeni ca sa-mi ureze una si alta !


  2. CORA Says:

    Si pe mine ma incearca regrete legate de trecerea timpului, dar e frumos sa stii ca oamenii se gandesc la tine, chiar si pentru cateva secunde, cand incropesc un mesaj pe facebook.


  3. fefi Says:

    daca ai avea telefonul deschis multe lucruri bune ai putea auzi..:P


  4. mama Says:

    Tata, matusica, bunica.......deh! telefonul e facut numai pentru diverse nevoi si descarcari de nervi.Nu-i asa?


  5. Hordy Says:

    Petrecere ca în filme, petrecere ca în viaţă, alege tu important e să fii actorul principal


  6. Alexandra Says:

    Si totusi, e bine ca nu esti uitata :)