CORA
E plăcut să știi că oamenii se strâng laolaltă să te sărbătorească. E minunat să fii, chiar și pentru o singură seară, în centrul atenției, răsfățata unei petreceri!

Ziua de ieri a început bine și s-a terminat și mai bine!
Am fost la București, unde am avut...un pas important de trecut, apoi la cumpărături! Flory și Răzvan m-au însoțit, ne-am simțit bine împreună! Văzând cât costă un tort, relativ mic, în Real, am decis că ne putem descurca și singure, eu și Flory, dacă ne punem priceperea și creativitatea laolaltă! Nu vă puteți imagina ce ne-am distrat, de la tăierea blatului până la ornarea tortului!
Petrecerea a început în jur de 20.00, au venit aproape toți invitații, mai putin doi dintre ei, care sunt părinții unui puiuț de câteva luni, care acum e răcit! Sper să se facă bine repede!
Petrecerea a fost frumoasă, veselă și colorată! Am dansat, am cântat, am mancat bunătățuri, am deschis cadouri, am râs, ne-am simți teribil de bine împreună! Trebuie să le mulțumesc tuturor pentru că mi-au oferit momente așa plăcute, de ziua mea!
Am primit cadouri speciale, pe care le ador! De asemenea, am primit și cel mai frumos buchet de flori pe care l-am primit vreodată în viața-mi!!!
Iar tortul - tortul a fost surpriza surprizelor, chiar și pentru mine și Flory! A fost o bunătate de tort! Evident, când gătești cu dragoste, nu are cum să iasă altfel decât delicios! În plus, am avut și un ornament special, o lumânare pe care am primitâo cadou de la Răzvan, cu artificie și 12 lumânări, care ardeau pe niște petale de floare, floare care se învârtea și cânta "Happy Birthday".
În clupurile de mai jos am pus imagini de la party și o frîntură de filamre cu tortul nostru și ornamentul lui special!

Etichete: ,
10 Responses
  1. La multi ani, Cora, sa fii sanatoasa si sa te bucuri mereu de clipe frumoase alaturi de cei dragi!Tortul arata chiar bine!


  2. fefi Says:

    sper ca stii ca sufar cumplit ca nu am fost acolo...fizic! dar sunt bucuroasa ca au fost acolo oamenii pe care ii iubesti si care te iubesc!
    te pup



  3. Monica Says:

    ce frumosi sunteti:)


  4. Monica Says:

    sunteti frumosi:X


  5. Flyerboy Says:

    La multi ani >:D<


  6. fain
    sunt curios: cu ce prg. ai facut clipul al doilea ?


  7. disa Says:

    La multi ani fericiti, alaturi de cei dragi!


  8. Geocer Says:

    Inca odata, La multi ani. Sa fii fericita, sanatoasa si iubita.


  9. Anonim Says:

    La multi ani in engleza.
    Sa va fie rusine, mi-e sila de voi.

    Inca odata, rusine sa va fie.