CORA
Mulţumim ilustrului Traian Băsescu şi preamăriţilor lui alegători pentru că ne-au acordat şansa să trăim aceste vremuri de discretă bunăstare, de vagă stabilitate financiară! Rar îţi este dat să trăieşti asemenea clipe la limita subzistenţei! Mă simt onorată să trăiesc aceste vremuri, despre care istoria va păstra amintiri tulburi, despre un Guvern competent şi un preşedinte jucător (se joacă cu vieţile românilor)!
Îl rugăm pe Dumnezeu să nu adauge acestor experienţe mirobolante şi umflarea Dunării şi revărsarea ei peste Olteniţa, că nu putem să ducem atâta trai bun, pe care chiar magistralul nostru preşedinte ni l-a urat!

Să trăiţi bine!
10 Responses
  1. Anonim Says:

    Cora, el a zis ''sa traiti bine'' si intamplarea face ca am auzit si noi aceasta urare, dar el nu ne-a urat noua sa traim bine, ci mafiei care l-a ajutat sa ajunga presedinte si celor care l-au ajutat in faudarea electorala.
    Imi dau examenul de licenta penste 4 zile, si ne bucuram azi in curtea facultatii, cu niste colegi, ca vom fi ingineri. A venit un doctorant la noi si ne-a spus ca si el e inginer deja de ceva ani buni, si ca singura lui bucurie a fost cand si-a primit diploma. Asa inginer cum e, acum primeste salar de 8 milioane vechi, adica 800 lei.
    Sa nu-ti vina sa-ti doresti sa-l legi pe piticul abject si pe chiorul curvar si sa ii arunci intr-o prapastie? Cand am vazut-o pe Udrea cum se bucura ca scad salariile, cu paharul de sampanie in mana, cum s-a bucurat de tragedia care urmeaza sa se revarse peste atatea si atatea familii din tara, mi-am dat seama ca suntem pierduti. Pe langa ca si asa lumea abia isi mai permite cele necesare traiului, si ne taram de la o luna la alta, si vad mame cu copii care merg la magazin si cumpara cate o jumate de paine, ce va fi de acuma? Cred ca expresia ''a muri de foame'' nu va mai ramane o singura expresie, pentru ca basescu a tinut neaparat sa ne ofere aceasta soarta.
    Inca s-au mai gasit romani care sa il voteze.


  2. Cristiana Says:

    Coraaaa... mi-a placut!! "Discreta bunastare" !!!
    Ar merita sa stie si dânsul... nu spun mai mult, ca ma rusinez !! Si asa ma umplu de toate cele...
    Te imbratisez cu mult drag!!



  3. Unknown Says:

    Cu tot respectul Cora, dar eu sunt satul de faptul ca toti lovesc in nenea de sus... atat fac, loveesc... dar nici naiba nu da macar o solutie cat de mica. Peste tot aud numa' comentarii ironice, sarcastice, jigniri, urari de sanatate pentru mama, morti si raniti, dar nicaieri nu vad un om care sa puna mana pe o sapa si sa zica "haideti sa incercam sa facem ceva". (exemplul cu sapa este, evidet, ales la intamplare)

    P.S.: Scuzata fie lipsa diacriticelor, dar nu scriu de la John al meu.


  4. CORA Says:

    Iulia! Si fac pariu ca inca se vor mai gasi care sa il voteze! Am ajuns la simpla concluzie ca romanii chiar nu pot mai mult de atat!


  5. CORA Says:

    PS, Iulia! felicitari pentru licentiere! Sa ai noroc mai mult decat doctorandul cu pricina!


  6. CORA Says:

    Cristiana, sper sa nu ajungem de la discreta la nula bunastare!
    Multumesc de trecere! Seara frumoasa!


  7. CORA Says:

    Dan, om trai! :) Gandim pozitiv!


  8. CORA Says:

    Adelin, hai sa protestam! Propune tu sa facem ceva, ca fac! Zau!


  9. Orry Says:

    Aia traiesc bine ... noi traim ca sa nu murim inaintea lor nici de ciuda!