CORA
CAUT JOB pentru că...
Atunci când preamăritul nostru președinte a făcut anunțul tăierii celor 25 de procente din salariul meu de profesor debutant, m-am îngrozit, însă m-am consolat cu ideea că mai am un job în sistemul privat, cel al cărui defensor s-a arătat Sanctitatea Sa, președintele.
DAR...
La Mediafax sunt plătită pentru drepturi de autor și, mai nou, îmi va fi impozitat venitul cu 40% (cu 10% era deja impozitat, deci mai rămâne să mi se taie din venit încă 30%).
AȘADAR...
Pentru că aveam planuri cu bănuții pe care vroiam să îi strâng, pentru că jumătate din vise tocmai mi-au fost năruite, dar pentru că vreau să lupt încă pentru ele, sunt dispusă să dau dracului catedra (deși îmi place teribil ce fac acolo), sunt dispusă să îmi depun demisia de la Mediafax (deși sunt absolut fascinată de ce fac acolo).
Toate astea pentru un job care să îmi asigure un venit cu care îmi pot împlini visele!
Dacă știți vreun loc de muncă pe undeva, bine plătit, dați-mi de veste! Poate că nu știu să fac multe, însă sunt o tipă entuziastă și...învăț repede!
Etichete:
14 Responses
  1. Hordy Says:

    Dragă Cora. Banii nu trebuie să fie un scop. Trebuie să fie un mijloc. Şi ce că vei avea mai puţini. Îţi vor tăia din bani (ca tuturor) dar nu îţi vor putea tăia din vise şi din zâmbete.


  2. Cristake1974 Says:

    Dupe cum bine zice antevorbitorul domn, nu iti naruie visele nimeni, cel mult mijloacele de realizare. Cat despre joburi bine platite... :)) pai nu ne-am napusti noi buluc pe ele, doar nu ti-am vinde pontul tie inainte sa "insfacam" noi osul. Oricum, multa bafta daca chiar vrei sa demisionezi de la catedra si Mediafax - si ma abtin sa dau "sfaturi si recomandari".


  3. Anonim Says:

    @Hordy : problema e ca unele vise care depindeau de bani nu vor mai putea deveni realitate, iar s[ tr[iesti doar cu visele nu cred ca e o solutie prea buna. Acum va trebui sa visam mai putin, nu ne permitem sa visam la fel ca inainte ;))


  4. CORA Says:

    Hordy, ai dreptate, este evident ca visele vor fi din ce in ce mai multe, din moment ce nu mi le voi putea indeplini in niciun fel!


  5. CORA Says:

    Cristi, de la scoala as pleca numai din repulsie fata de felul in care suntem tratati de fiestecine, care habar nu are cu ce se mananca educatia, dar se apuca si judeca profesorii si ceea ce fac ei in scoli. Cat despre MFX, nu as pleca nici in ruptul capului, dar, chiar nu sunt dispusa sa imi mai pierd noptile pentru un salariu atat de mic...
    Cat despre sfaturi si recomandari, chiar nu mi-ar fi de folos! Poate reuseste totusi cineva sa ii impuste pe astia de la putere...asta chiar mi-ar fi de folos!


  6. CORA Says:

    Simion, repet ceea ce i-am spus si lui Hordy! De acum voi avea din ce in ce mai multe vise...neimplinite! Le adun acolo, fac colectie! Vreti si voi?


  7. Buna dimineata!
    O leapsa si mai multe premii te asteapta.


  8. elite Says:

    Doua dintr-o lovitura ! Din pacate dnul presedinte nu ne poate lua nimic din creativitatea noastra,din inteligenta noastra...Si eu m-am gandit oare ce as mai putea face? Pai ...inca sunt cautate globenurile(desi eu abia de stiu sa bag ata in ac),poate mai sunt oameni care au copii si servici si cauta bone,poate la tara bunici au nevoie de ajutor in agricultura...Ar mai fi ideea de a consuma mai putin,si mai putin...Pastreaza-ti optimismul!


  9. Anne Says:

    Cora sunt grele vremurile in care traim, dar trebui sa se gaseasca o solutie de rezolvare. Iti doresc multa multa bafta sa faci in continuare ceva ce iti place, si care sa-ti asigure banii necesari pentru a-ti duce la indeplinire toate visele!


  10. Unknown Says:

    Te inteleg perfect. Si poate nu m-ar durea atat de tare aceasta reducere a salariului daca as face ceva doar ca sa am un job. Dar imi place teribil de mult ceea ce fac si asta ma ustura pe suflet.
    Cat despre vise, multe s-au naruit. Inclusiv cel mai maret si mai de pret vis: un copil


  11. CORA Says:

    Maria, trec de indata sa imi ridic premiile!


  12. CORA Says:

    Elite, chiar ma intreb cine cauta bona cu disertatie!


  13. CORA Says:

    Anna, va aparea ceva, cu siguranta!


  14. CORA Says:

    Stiu ce spui, Veronica...din pacate...