CORA
Toate deciziile guvernului și ale președintelui ales de cinci milioane de români de săptămâna aceasta, mi-au lăsat un gust de total dezgust. Însă dezgustul pe care îl am acum nu îmi este mai mare decât cel pe care l-am avut atunci când românii au dat buzna să voteze cu Băsescu. Acela era momentul să scăpăm de nenorociți. Însă românii i-au încoronat tot pe ei. Pentru că niciun popor nu își pune în frunte decât conducătorii pe care îi merită. Iar românii asta merită. Să moară de foame. Și de frig. Și de mizerie. Cred că, de fapt, acum mă încearcă un sentiment de bucurie, pentru că mi se confirmă suspiciunile legate de acest Băsescu, de acest Boc, suspiciuni pe care le-am tot strigat în gura mare pe acest blog la timpul potrivit. Pe care le-au strigat și alții la tv. În zadar.
Am o plăcere aproape sadică să știu că cei care l-au votat pe nemernic vor fi călcați în picioare de nemernic. Și că se vor hrăni mușcând din mâinile cu care l-au votat pe nemernic.
Însă mă apucă furia când îmi dau seama că voi avea și eu de suferit de pe urma faptului că înguștii l-au ales pe nemernic. Încă din decembrie am spus că nu mă mai recunosc cu nimic în poporul acesta. pentru că nu mă reprezintă. Cu nimic.
Și toate aceste gânduri mi-au amintit de Valeriu Sterian. Și de Haiduci:
13 Responses
  1. Ana Says:

    ai dreptate,draga mea, dar eu zic ca,pe langa cei care l-au votat, sunt la fel de vinovati si cei care nu au votat deloc. Tacit i-au dat lui votul, cel putin mie asa imi pare ,si crede-ma ca nu mai suport sa ii aud vaitandu-se ( vorbesc de cazuri concrete destul de apropiate familiei mele. )
    Te sarut si sa speram ca ne va avea Domnul in paza Sa.


  2. trebuiau injumatatite toate salariile si pensiile actualilor si fostilor POLITICIENI PARLAMENTARI DEPUTATI SENATORI !!! nu mai zic ce diurne au primit acestia in 20 de ANI ETC ...!!!


  3. CORA Says:

    Ana, mi se face o sila teribila. EU deja tes planuri de evadare din invatamant...tot ce m-ar face sa ma razgandesc este titulatura. La care parca nu as renunta....
    Ai dreptate, numai Dumnezeu ne poate ajuta!


  4. CORA Says:

    Antiignoratule,
    iti spun eu: 600 ron costa diurna unui parlamentar. Suma cu care un pensionar traieste o luna...sau mai mult!


  5. Irina Says:

    Mai bine ca au scazut de la bugetari decat sa platim cu totii un TVA mai mare.


  6. CORA Says:

    Irina, iar bugetarii vor presta servicii de proasta calitate, asa cum am eu, una, de gand sa fac. |Medicii vor cere spagi mai mari, politistii asemenea. Si ii inteleg. De abia astept sa vad efectele pe termen lung. Cum isi vor roade toti unghiile. Inclusiv tu. Nu te bucura prea tare!


  7. Asa pare....uneori e bine sa privim dincolo de aparente.
    Cum sa aibe Domnul in paza Sa niste persoane care nu-I permit sa le acorde ajutorul?Cum sa sugereze Domnul ce sa faceti daca nu stiti cum va comunica?
    Cora,taman tendinta de judecata inchide Calea de comunicare a Lui D-zeu si ingerilor si apar blocajele.Incearca sa gasesti armonia cu Universul si vei intelege de ce se intampla totul.Nimic nu se intampla fara voia Lui D-zeu,iar daca tara e condusa de Basescu si altii este pentru ca D-zeu a permis.Intreaba-te mai bine,DE CE D-zeu a permis acest lucru.Unde va indrepta suferinta pe om?


  8. Monica Says:

    Eu nu am fost la vot, nu pe motiv ca tacit l-am votat pe Base, si pt ca eu consider si acum ca si atunci, ca in Romania nu exista oameni care merita votati. Nu cred ca Geoana ar fi facut altceva mai ok pentru noi...asta e parerea mea si da, sunt indignata, imi vine sa ma duc la parlament si sa ii castrez pe toti jegosii care isi bat joc de noi!!!!


  9. Raluca Says:

    Cateva aspecte interesante, sublinate bine de Claudiu Tarziu, pertinent si fara patima:

    http://c-tarziu.blogspot.com/2010/05/pe-muchie-de-cutit.html

    De citit si comentariile.
    Numai bine!


  10. loristiuj Says:

    mi-e greaţă când văd cât de mulţi se bucură că reducerea e la bugetari;

    cert e că ticăloşii şi-au atins scopul: Divide et impera!


  11. disa Says:

    "acum mă încearcă un sentiment de bucurie, pentru că mi se confirmă suspiciunile"

    da, Doamne, mintea romanului de pe urma...


  12. Paul Says:

    Hm, nu ti-am citit toata postarea, revolta ta este fireasca, insa judecata este putin afectata de efectele acestor masuri. Eu am curajul s-o spun ca am crezut in ei si ca i-am votat. Ai grija, gresesti, ma afecteaza si pe mine aceste masuri de austeritate, la prima strigare voi pierde numai in acest an 5.000 euro, insa te asigur ca, nu sunt prost si nici nu voi muri de foame si poate de aceea vad lucrurile altfel. Nu am votat un Crin sau Geoana pentru cala randul lor au dezamagit si zau ca, as scrie pana dimineata cum au reusit s-o faca. Nu inteleg un lucru, de ce daca nu reusim sa ne indeplinim promisiunile fata de electorat, nu ne dam DEMISIA, indiferent daca este Boc sau altul. Suntem intr-un mare rahat in care ne-a bagat toata clasa politica romaneasca...


  13. cei CORUPTI sunt legati PSIHIC de MINCIUNA si URA - ei urasc NATURA si VIATA - se incurajeaza intre ei ptr. SPAGA si astfel ROMANIA a ajuns o tara plina de CHIMICALE si OTRAVURI - o RETEA de Primitori si DISTRIBUITORI ai MORTII ... sa vedem cati romani mai rezista in acest RAZBOI de pe teritoriu ... ROMANI contra ROMANI ... legile FEMOSAN isi vor arata puterea si asupra CORUPTILOR in momentele POTRIVITE ... le recomand STOP ... http://www.realitatea.net/incasarile-de-la-vama-giurgiu-cu-scazut--in-2009--din-cauza-angajatilor-care-luau-mita_714945.html