CORA

A fost ziua lor. Nu am sărbătorit pe blog, dar în specatcolul vieţii reale am fost în mijlocul lor, la showul celor de la Bergenbier. Şi a fost frumos.
Pentru că mi-a prins bine să sărbătoresc masculinitatea. Dincolo de orice latură comercială a evenimentului, imi place ideea Zilei bărbaţilor.
Pentru că, în fond, bărbaţii sunt jumătatea noastră. Pentru că ştiu să ne facă să ne simţim frumoase, dorite, apreciate. Pentru că ne copleşesc cu cadouri, deşi unele dintre ele sunt alese cu stângăcie. Pentru că ne adoră, pentru că ne iubesc. Pentru că ne pun la punct atunci când exagerăm. Pentru că sunt cerebrali. Pentru că nu sunt ranchiunoşi. Pentru că iubesc libertatea. Pentru că ne fac să ne simțim în siguranță. Pentru că sunt dependenți de afecțiunea noastră. Pentru că ne fac să descoperim noi și noi senzații. Pentru că ne descoperă unghere ascunse ale feminității noastre. Pentru că, uneori, sunt copii. Pentru că, fără ei, Androginul ar fi doar un mit! Pentru că sunt ai noștri!


Pentru ei, cu multă pasiune, o cupă de șampanie!


PS: Știu că există și laturi întunecate ale speciei masculine, dar aceia nu sunt bărbați adevărați! Sunt niște clone nereușite!
6 Responses
  1. disa Says:

    Sa ne traiasca!
    Buni sau rai, sunt ai nostri...


  2. Monica Says:

    ce ne-am face fara ei?
    am fi implinite?
    EU nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


  3. CORA Says:

    Disa, cred ca in mare parte conteaza si felul nostru de a fi! Si de felul in care stim sa ii aducem acolo unde trebuie.


  4. CORA Says:

    Monica, eu nici atat!


  5. Unknown Says:

    Nici mie nu mi-a venit sa cred ca 4 tipi ,printre care un student la teologie (initiatorul ) -au furat sf.Moaste al Sf.Nectarie ,mai ales ca duminica trecuta am fost la Radu Voda.
    Inteleg ca motivul a fost racla-de argint.
    Insa nu ma incalzeste cu nimic -tot strigator la cer mi se pare.