CORA
Ştire, mare ştire:

Dinastia Tudorilor”, serialul cu trei Premii Emmy şi trei nominalizări la Globul de Aur, poate fi urmărit de astăzi, de la ora 20.00, la Pro Cinema.

Reinterpretare a poveştii sângerosului Henric al VIII-lea într-o variantă sexy, glossy şi colorată, serialul „Dinastia Tudorilor” i-a înfuriat pe britanici, însă a cucerit mapamondul.

Ce contează că, în realitate, Henric al VIII-lea era un tiran deloc atrăgător, care şi-a trimis la moarte soţiile? Publicul a apreciat mai mult varianta propusă de Michael Hirst, în care Henric este readus la viaţă de Jonathan Rhys Meyers .

Devenit rege al Angliei la 18 ani, tânărul Henric al VIII-lea se confruntă cu dorinţa presantă de a avea un moştenitor, cu pasiunea arzătoare pentru Anne Boleyn (interpretată de Natalie Dormer) şi cu ambiţiile celorlalţi monarhi de pe conti nent.

„Dinastia Tudorilor” rescrie istoria într-o manieră inteligentă, condimentată cu multe picanterii, episoade violente, aventuri extraconjugale, jocuri de culise şi multe femei frumoase.

20.00 - PRO CINEMA

Sursa www.evz.ro

Coincidenţă sau nu, vă invit pe cei care nu au văzut încă minunatul serial să se aşeze confortabil în faţa teveului azi la ora 20.00, pe Pro Cinema!!!
Etichete:
13 Responses
  1. Unknown Says:

    Numai de azi. Nu e la al treilea episod? :~


  2. Multumesc ca m-ai informat.


  3. rebelu Says:

    am vazut si eu serialul. ca fictiune e superb. realitatea istorica nu are insa nici o treaba cu serialul. si nu inteleg. daca ai o idee pune-o nene in practica da nu o lega de niste fapte petrecute pe care toata lumea le stie!
    asa miine, poimiine o sa vedem un film cu un hitler de zahar.


  4. Paul Says:

    Nu se reia cumva la o ora mai tarzie?


  5. ioiiiiiiiiiii peste o juma' de ora ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! incerc sa ma uit desi am treaba in seara asta ................
    ms de informare!

    vizonare placuta Cora!


  6. angi Says:

    Intamplarea a facut sa navighez prin canale si...am dat de serial!Am vazut!Mi-a placut!!!


  7. CORA Says:

    Ma bucur, Angy, ca ti-a placut filmul!


  8. CORA Says:

    Manu, ia zi, ai vazut ceva?


  9. CORA Says:

    Paul, nu stiu cum e grila de programe...poate e bine sa vezi un program TV


  10. CORA Says:

    rebelule,, mie chiar mi+a placut, si nu ma mir daca as afla ca lucrurile nu au stat exact asa cum spune istoria...


  11. CORA Says:

    passion4god, A fost o adevarata placere sa va anunt!


  12. CORA Says:

    Nu stiu, Laura, cum e cu serialul! Am citit doar in ziar si am facut si eu anuntul...din pacate, eu nu am timp sa il urmaresc la teve.


  13. da - am vzaut ceva si pare fain ..dar m-am enervat pe reclame; am sa ma uit la serial poate undeva prin vara ...e mai sigur ..asa la tv e cam aiurea si ora si reclamele si tot!
    oricum e memorat inca de ceva timp la 'de urmarit'