CORA
Astăzi cred ca voi ajunge să mă pitesc sub pat. Au început să mă urmărească inimioarele, ursuleții de plus și dulcețurile Valentinului. Nu mai vreau Valentin, nu mai vreau nebuniile astea atâta de comerciale și atâta de false, în fond. Dacă ai ceva de spus în materie de iubire, nu aștepți ocazia asta, ci profiti de fiecare zi, de fiecare secundă, pentru a-i demonstra celui de lângă tine că îl iubești.

Toată lumea vorbeste de Valentin, însă aproape toți au dat uitării Sărbătoarea importantă de astăzi. Astăzi este Iertăciunea, dragi români. De mâine începe postul, curățați-vă sufletele și mințile de toate cele rele și lăsați lumina să le ia locul! Doamne ajută!
Etichete: , ,
17 Responses
  1. Demetrios Says:

    Ai dreptate Cora, cred ca ar trebui mai degraba sa ne gandim la sarbatorile noastre, sa ne gandim la postul nostru, la dragobetele nostru, si sa le lasam pe cele "straine".


  2. asta nu stiam..... ms.


  3. loristiuj Says:

    iertăciunea implică şi iubirea, nu? şi invers :-)
    mă gândesc că poate chiar aerul comercial a adus aminte multora că se iubesc... şi asta i-a făcut să-şi ierte multe unii altora! :-)
    zic şi io! :-) Duminică frumoasă, dragă Cora! :-)


  4. Unknown Says:

    Doamne ajuta !
    Ai dreptate!
    ps-daca ai stii cat m-am chinuit sa gasesc acea postare.A spus acea povestire si preotul intr-o predica data trecuta.


  5. rebelu Says:

    intrutotul de acord!
    mi se pare o imensa prostie si chiar un fals sa astepti o oarecare zi din an ca sa spui persoanei de linga tine " te iubesc! "


  6. Anonim Says:

    Persoanei de langa noi ii spunem oricum "Te iubesc" in fiecare zi. Ar trebui sa avem mult mai multe zile ale indragostitilor, nu numai Valentine's Day sau Dragobetele, pentru ca suntem tentati ca in aceste zile sa facem ceva special, astfel mai ies, cel putin unele cupluri care au nevoie, dintr-o oarecare monotonie sau rodaj in care s-ar putea sa fi intrat fara sa isi fi dat seama.
    Cu atat mai bine cu cat astazi este "lasatul secului", urmeaza o perioada de abstinenta, iar noaptea care vine ar trebui sa fie mult mai intensa si mai pasionala.


  7. Nicu B. Says:

    da, in primul rand trebuie sa fie normal sa spui persoanei de langa tine ca o iubesti zilnic sau de cate ori simti nevoia, nu sa astepti o zi anume.La fel si alte zile de genul,nici ziua femeii nu-mi place-prefer 1 martie care apropo - e foarte aproape!!!!!!!!:)


  8. Unknown Says:

    INVITATIE -daruindveidobandi.blogspot.com/.../din-nou-impreuna-calatori-cu-domnul.html


  9. Cristian Says:

    Valentine's Day nu s-a vrut a fi o chestie comerciala. Decat sa vezi numai ce e rau, poti incerca sa extragi ce e bun. Valentine's Day da oportunitate romantismului. Sunt multi barbati care nu sunt defel romantici, dar de cateva ori pe an, sunt fortati sa se comporte romantic: de ziua iubitei/sotiei, de aniversarea lor si de Valentine's Day. E o moda sa fii impotriva acestei sarbatori. Inainte erau toti contra pentru ca avem Dragobetele. Acum, romanul, aceasta individ deosebit de romantic si sensibil la corazon, zice ca nu are nevoie de Valentine's Day ca sa simta iubirea, ca important e sa celebrezi iubirea zi de zi. Intrebarea e cati o fac? Ca de regula oamenii sunt stresati de probleme, griji, sunt obositi de la munca si nu au mereu timp de romantisme(chestii ieftine pentru unii care se cred mai presus pentru a se preta la o vorba buna si la un gest frumos). Nu spune nimeni ca trebuie sa cumperi inimioare si cadouase. Dar poti primi caldura acestei sarbatori pentru o zi si sa profiti de ea. Faci o seara romantica cu minim de cheltuiala, sau poate pur si simplu incerci o pozitie diferita ca sa-ti surprinzi in mod placut partenerul. E de ajuns putin piper cat sa faci din ziua asta ceva deosebit. Craciunul nu are nici o legatura cu Nasterea lui Iisus, insa multi simt acea perioada a anului deosebita, abia asteapta cadourile(sa le dea si primeasca). Cu ce e Valentine's Day mai diferit? Si in ceea ce priveste Iertaciunea, nu am auzit in viata mea de sarbatoarea asta, nici inainte sa fi devenit Valentine's Day asa un mare tam tam la noi.


  10. Cora draga, te felicit! Ai luat o atitudine perfecta!
    Sa lasam naibii sarbatoriile astea fandosite ale americanilor si sa ne vedem d-ale noastre! Noi ne pregatim pentru invierea Mantuitorului!
    Inimioare si bomboane de ciocolata gasim in fiecare saptamana fie pe birou, fie in dormitor!
    Subscriu!


  11. angi Says:

    Nu sarbatorile sunt de vina,ci unii oameni!
    E frumos cand e iubire in jur,cu sau fara ursuleti si inimiore!
    Pe la sate nu au ajuns inca...tarabele,deci e inca doar...iubire!


  12. ADEVARATUL MESAJ DE VALENTINE CARE INCLUDE MAI INTAI MAREA IERTARE OFERITA OMENIRII
    IOAN 3 :16Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piară, ci sa aiba viata vesnică.


  13. Tasha Says:

    Cora...nu te contrazic,dar poate are si Cristian dreptate,este o oportunitate pentru unii mai putin romantici si apoi orice pretext in numele iubirii eu cred ca e binevenit....!


  14. Mariana Says:

    Te rog sa ma vizitezi!Pa,pa!



  15. m-am prins ...e saptamana in care esti pasare de noapte :)))