CORA

E scris în stele! Astrele vorbesc! Lumea caută acum, mai ales acum, la început de an, să afle ce vorbesc astrele despre destinul lor în noul an! Urania are mare succes în perioada aceasta a anului! Alți pasionați de domeniu preiau previziunile ei pe paginile personale...sau să fie vorba de dorința de a-și aduce cât mai mulți vizitatori pe blog?
În fine, ideea e că m-a împins și pe mine curiozitatea să merg pe blogul Uraniei...(dacă o fi al ei) și să îmi citesc destinul din stele. Dar, așa de repede cum am intrat, am și ieșit, căci un pericol de Trojan, despre care cred că mă pândea și pe mine zilele trecute, m-a scos imediat de pe pagină (oare asta era scris în stele?).
În fine, în cele din urmă intru pe un alt blog care a preluat concluziile lecturii Uraniei în stele și m-a apucat groaza...cică sunt în pericol de demență :)) Stau și mă gândesc...dacă toți leii din Universul asta ar avea probleme psihice, vă dați seama ce fel ar arăta lumea?
Nu cred că există destin scris în stele. Cel mult există niște energii ale planetelor care ne influențează. Așadar, sincer, nu prea cred că o voi lua razna în 2010, dar m-ar interesa să știu care sunt perioadele în care pot deschide o afacere, când e momentul propice pentru a
întreprinde ceva. Să știu și eu detalii importante, cum a știut Băse să se îmbrace în mov și în ce zi să programeze Marea Confruntare, astfel încât să iasă învingător.
În rest...totul e CANCAN :)
17 Responses
  1. Ana-Maria Says:

    Cora , cred ca unul dintre divertismentele cele mai haioase este sa citesc din horoscopul zilnic...daca ar fi ca tuturor sa li se intample ce spune Urania , Neti Sandu sau mama Omida...pfuai,pai am fi cu totii dusi cu pluta!:))))


  2. Cristake1974 Says:

    Maaare gaselnita horoscopul asta... Superstitia insa e sora cu idolatria, asa ca... Achtung, baby! Adica aviz amatorilor. :D


  3. Monica Says:

    eu nu am crezut niciodata in astea...

    mi se parea teatru de dpoi lei...

    pe buna acum...daca-mi zice numai de rau o sa inebunesc sigur...asa ca daca nu stiu totul e PALPITANT IN VIATA MEA:)


  4. Marius Ola Says:

    Troianul cred că e scri în biţi... cred. Restul e cancan:)
    Cred totuşi că ceva energii ar putea să provină şi de la astre....
    :)


  5. CORA Says:

    Ana-Maria, si eu mai citesc uneori...asa...de florile marului...Oricum, nu se potriveste niciodata! Asta e chestie testata!


  6. CORA Says:

    Maaare gaselnita, Cristake! dar oamenii chiar se ghideaza dupa gaselnita asta!...


  7. CORA Says:

    Monica, si mie mi s-ar parea ca daca as sti totul dinainte, viata nu ar mai avea gust!


  8. CORA Says:

    Marius, si eu cred ca astrele detin energii care ne influenteaza! Se stie deja care este efectul pe care il are Luna asupra unor oameni.


  9. Unknown Says:

    CA DE OBICEI ITI OFER O PERSPECTIVA ORTODOXA , FINALUL MI SE PARE GENIAL.

    `` Sfintii parinti spun ca obisnuintele sunt a doua fire. De aceea, omul care asculta mai multa vreme horoscoapele, ajunge, în cele din urma, sa fie o umbra a semnului sau zodiacal. Acesti oameni nu îsi dau seama ca devin foarte vulnerabili, pentru ca e destul sa-i afli zodia si poti face cu el ce vrei, îl manipulezi ca pe un zombi, ceea ce e valabil, mai ales, pentru femei.

    Noi suntem invitati sa imitam sau pe Hristos, sau berbecii, taurii si racii zodiacali. Imitând, devenim, sustine ascetica ortodoxa. Dar, desigur, fiecare e liber sa aleaga ceea ce vrea el sa devina.

    Ierodiacon Savatie Bastovoi``


  10. loristiuj Says:

    eu citesc horoscopul de fun. dacă e de bine sunt de acord cu el, dacă e de naşpa îl reneg :-)

    - să ştii că zilele trecute când am deschis blogul tău antivirusul a făcut ca trenu :-) înţeleg că ai rezolvat treaba.


  11. CORA Says:

    Monica, sfarsitul este, intr/adevar, delicios!


  12. CORA Says:

    Lory, am rezolvat! Ca si antivirusul meu tipa de zor...


  13. Cora - Urania are emisiune si la TV - candva o urmaream - mie imi place cum zice - chiar mult de tot - de ceva vreme insa nu am mai ascultat-o!
    Dar daca vrei un horoscop frumos, un horoscop in parabole eu iti recomand:
    cainer.com Nu iti zice mura-n gura - te pune sa gandesti - sa reflectezi! E superb! Il citesc de fiecare data cand am timp.
    De altfel gasesti link-ul catre acest horoscop si la mine pe blog - la rubrica 'Merita vazut'!

    Un dezavantaj ar fi poate ca e in engleza dar ptr. cine intelege e ideal de urmarit!



  14. CORA Says:

    Stiu ca madame Urania are si emisiune TV, dar pe mine ma plictiseste teribil. Nu, nu prea cred in horoscop, oricum ar fi el construit, pentru ca probabil am limitele mele crestine.


  15. Eu nu cred in horoscop! Doar sunt scorpion, ce naiba! :)


  16. Anonim Says:

    Eu imi citesc horoscopul zilnic, dar doar de pe vreo doua site-uri mi se potriveste, si asta zilnic.