CORA
Am pus punct activității școlare un pic forțat, de Guvernul României, care ne-a obligat să îi trimitem pe elevi acasă cu o săptămână mai devreme, iar noi să stăm acasă neplătiți. A urmat o vacanță - pe care, sincer, o așteptam cu sufletul la gură. În care m-am odihnit, am lenevit, am făcut doar ceea ce mi-a plăcut.
Iar de astăzi o luăm de la capăt. Nici nu știu dacă s-au digerat bine sarmalele, dar nu avem incotro. Pe la TV se tot aude că zilele acelea de concediu neplătit se vor repeta in fiecare lună, ceea ce mă bucură nespus, pentru că și așa am un salariu exagerat de mare și ...chiar mă gândeam...cum să fac eu să ajut și Statul Român?
Etichete: ,
8 Responses
  1. Orry Says:

    ei da! Ma aflu in aceasi oala cu tine! Lucrez in sanatate si deja am stat de garda pentru binele patriei timp de 7 zile! :))
    Stiu ca mai urmeaza si altele!
    Urrrrra!!


  2. CORA Says:

    Orianda, stiu ca voi ati facut munca in folosul comunitatii! Eu, una, nu sunt dispusa sa o fac! Uraaa!


  3. angi Says:

    La multi ani,Cora!
    Statul asta roman ne da posibilitatea de a ne"bucura" de doua ori:mergem la munca,uraaa!-primim bani;
    nu mergem la munca,uraaa!-ne odihnim.


  4. CORA Says:

    La multi ani, Angi!
    Tare ma tem ca in curand Statul roman pe va obliga sa mergem la serviciu fara sa fim platiti!


  5. Ana-Maria Says:

    Cora , eu una spun "ptiui drace" si incrucisez aratatorul cu mijlociul ,la ambele maini...Si eu am avut libere si tot asa am inteles ca vom avea lunar cate o ziulica de asta...Si tot stucheala in san zic si la disponibilizarile astea...ca ba ne finantam din propriile venituri,ba suntem bugetari....nici cal,nici magar.


  6. CORA Says:

    Ca dracu de tamaie ma tem si eu de ce ne asteapta, Ana-Maria...Om trai si om vedea...desi..sincer, ma tot intreb de ce naiba meritam chestiile astea...?


  7. Nikol Says:

    Da, asta a fost prioritatea mea azi! Dupa un "la multi ani" si o pupatura, prima intrebare a mea a fost: saptaman viitoare stam acasa???
    Raspuns: NU.

    Sper sa fie asa!!!


  8. Unknown Says:

    Probabil statul te considera o persoana instarita si te indeamna crestineste sa mai dai si la cei saraci...
    Ioi ,Doamne.