CORA



De când aşteptam eu o zăpada ca asta să ies la săniuş! Uf! Şi, în seara asta! Gata! Am luat prietenii, săniile, maşina şi şoferul! Ne-am rupt oasele pe sănii, am făcut găuri în pământ de atâtea căzături! Eu am fost campioana! Cum la ce? La căzături! Şi, de asemenea, la ridicări! Căci asta e frumuseţea căzăturilor! Momentele ridicării! ;)
Am şi acum nasul roşu, bănuţi rozalii în obraji şi genunchii sloi de gheaţă! Dar sunt fericită!!!
Aaaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaaaaaa! Aaaaaaaaaaaaa! M-am dat cu saniaaaaaaa!
Etichete: , ,
6 Responses
  1. Anonim Says:

    Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj


  2. mama Says:

    Nici cand erai micuta nu erai asa de entuziasmata de sanius! Eu sper numai sa nu te alegi cu vreun guturai din toata treaba asta, ca de febra musculara vad ca nu vei duce lipsa!


  3. scolareii Says:

    Super!

    Aceeasi senzatie am trait si eu aseara! E minunata! Mai ales cand drumul e lung de vreo 5 km...

    E frumoasa iarna!:)


  4. Carmen Says:

    Aaaaa, si eu nu mai am sanie. Nu mai aveti un loc si pentru mine? Hi hi


  5. Ioana Radu Says:

    Frumos si de nedescris e sentimentul in care reintalnim magia copilariei.


  6. Moise Says:

    Si eu ma duc in seara astaaa! Imi cumpar capac :P