CORA

Cei trei crai s-au confruntat aseară spre marele meu deliciu. Nu mă aşteptam să îmi placă atât de tare marea confruntare! Înainte să înceapă aveam impresia că mă voi enerva teribil, că o să mai înjur puţin pe unul sau pe altul...însă, surpriză! Nici măcar pe Băsescu nu l-am înjurat prea tare! Deşi Băsescu este ultimul pe care l-aş vota!
Cea mai bună sinteză am găsit-o pe Mediafax.ro (unde altundeva? :D)

Concluziile mele sunt clare: Crin este cel mai bun dintre ei. Nu spun că este cel mai bun! Dar, dintre ei, el merită cel mai mult să îmi fie preşedinte!

O a doua concluzie ar fi mai mult o aventurare în ideea că Băsescu nu ar prea intra în turul 2. Nu ştiu de ce mă tot ocoleşte această posibilitate. Dacă nu ar exista Ministerul de Interne pe mână PDL şi dacă alegerile ar fi corecte, cu siguranţă Băsescu nu ar intra în turul 2. Dar...

Gestul lui Geoană de a oferi flori (trandafiri roşii :D) soţiilor contracandidaţilor mi s-a părut admirabil! Însă gestul lui Băsescu de a lua din buchetul soţiei trandafirii să îi dea oamenilor de afară mi s-a părut execrabil. Nici nu ştiu de ce mă mai miră.

Oricum, mi s-a părut cam lipsit de vlagă Băse aseară! Şi s-a tot lăudat cu ce a făcut el...de parcă el singur a reuşit să facă ce a făcut, şi nu instituţiile statului. Mă enervează teribil că se laudă cu faptul că la finele mandatului său a lăsat România mai mare cu nu ştiu câţi kilometri. Păi, el a lăsat-o? Sau omul acela care s-a luptat la Haga pentru acest lucru? Şi mă bucur că Geoană a restabilit o ierarhie temporală corectă şi i-a amintit că în timpul mandatului lui ca ministru de Externe a fost deschis porcesul la Haga! Dar oamenii nu cred că au sesizat asta!

În fine, sper că ceea ce am văzut aseară la Băsescu, a fost un soi de Best of şi că începând cu 7 decembrie ne lasă în pace (deşi, pe 10 decembrie voi lua salariul micşorat..din cauza competenţei oamenilor lui...dar, despre asta, în post-ul următor)!

Foto: www.mediafax.ro
4 Responses
  1. Ana Says:

    oooooooooooo BUN! Dinnou te felicit! Nu votez cu nici unul din astia 3 dar articolul tau este minunat! As vota cu Crin,dar ,cu siguranta il pune iar prim-ministru pe tariceanu,si nu mai pot sa il suport!!!!


  2. CORA Says:

    Ana, el aseara a fost cat se poate de clar: premier: Iohannis!


  3. Am oscilat intre doi candidati, pana aseara , cand Antonescu si-a dat cu stangu-n dreptu'.Pacat ar fi putut da dovada de fair-play la sfarsit, cand mai tanar fiind trebuia sa mearga la cei doi contracandidati si sa dea mana cu ei, dar n-a facut acest gest, aratand romanilor un caracter arogant, chiar foarte arogant....Pacat. Si cum nici celalalt nu-mi mai spune ceva nou, cred ca nu voi mai vota.
    O seara buna si Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!


  4. Cristake1974 Says:

    Cora, Cora... :)) ce tot ii dai cu Crinu', tu bagi subliminal in cap la oameni cu trandafirii, cu grafica blogului...