CORA
Lumea s-a scandalizat! Tudor Chirilă reper moral? Nu m-aş aştepta ca Antonescu să cunoască detalii din viaţa lui Tudor pentru care unii îl consideră lipsit de moralitate. Antonescu îl admiră pe Chirilă pentru "Scrisoarea către tineri", pe care am publicat-o şi eu aici.
Şi o mai public o dată, căci tare mult îmi place!

Înainte de a merge la un concert cu scop umanitar (despre care am scris aici), nu îl plăceam pe Chirilă! Dar atunci am descoperit ARTISTUL Chirilă, dincolo de mondenităţile răutăcioase! De atunci am început să îl plac pe Chirilă!
3 Responses
  1. Unknown Says:

    Eu am o parere proasta de Chirila de la o piesa absolut pornografica pe care a scos-o.
    Iar in alta cam promoveaza betia.
    Dumnezeu sa ma ierte prefer sa admir un sfant si sa-l iau ca reper moral .


  2. Chirila este un artist, un tip talentat, dar de aici si pana la a fi un reper pentru moraliate este cale lunga.
    Crin Antonescu il avea in sala pe domnul Neagu Djuvara care ii putea fi mai aproape decat Chirila.


  3. Anonim Says:

    O precizare legata de chestia cu Tudor Chirila.

    Un model moral si-l alege fiecare pentru sine, atunci cand este capabil. Reperele sunt cele care ne pot ghida in viata pentru a ajunge la un astfel de model.

    Cine are cea mai mare nevoie de repere morale in Romania azi?

    Ce ar intelege un pusti de 16 ani dintr-un orasel de 15.000 de locuitori dintr-un model gen "Neagu Djuvara" sau "Maica Tereza"? Dar un student de la Universitatea din Targu Jiu?

    Tudor Chirila nu e un model. Dar, in parte, poate fi un reper. Avantajul enorm este ca Tudor este un "ceva" real, viu, tangibil si, cel mai important, poate fi inteles de foarte multi. De foarte multi dintre cei care au nevoie de asa ceva.

    Cati dintre tinerii nascuti dupa '89 au sansa macar sa se gandeasca la Patriarhul Daniel si sa si-l aleaga ca un model in viata daca nu au nici macar reperele ca sa ajunga acolo.

    Crin si-a asumat un risc. Nu cred ca a fost calculat. Am senzatia ca a fost spontan. Si s-a adresat celor carora urmeaza sa le fie presedinte, nu peretilor.

    Nu Crin are nevoie de un model moral ci societatea noastra are nevoie de repere...