CORA
Vorba lui Mircea Badea: "Eu nu mai pot..." de atâta răspundere! De o lună încoace numai despre răspunderea Guvernului vorbeşte presa. Tone de cerneală au curs pe hârtia de ziar, sute de imagini şi sunete transmise prin unde radio sau TV au vorbit despre aceeaşi răspundere.
Am înţeles...s-au prezentat în faţa membrilor Parlamentului (reprezentanţii noştri) şi au zis: ne asumăm răspunderea pe legile astea trei. Bun, şi? Constituţia le dă dreptul ca de acum încolo să aplice legile, fără a fi înainte dezbătute în Parlament, de către cei pe care noi, prin votul nostru, i-am ales să ne reprezinte. Adică Guvernul ne ignoră cu tupeu. Ce contează că există Parlament, ei fac ce ştiu: reformă. Eh, dar ce reformă? Reformă care nemulţumeşte o sumedenie de clase sociale! Şi ce dacă? Nu pot să intuiesc corect care este motivul acestei grabe, însă mă întreb...ce răspundere îşi asumă Guvernanţii?
Dacă aceste legi vor avea consecinţe negative...cum vor răpunde ei? În faţa cui? Ce riscă ei înşişi...căci noi, ca beneficiari, deja ştim ce riscăm. Dar ei...ei ce riscă? Zău, vreau să ştiu cum vor răspunde!
În faţa Justiţiei? Cu libertatea? Cu viaţa? Cum vor răspunde? Căci, dacă şi-au asumat răspunderea...aşa vreau să fie.
13 Responses
  1. Raspunderea lu'Peste! Niste iresponsabili!


  2. Si daca da gres' ??? Ce se intampla?


  3. Geocer Says:

    Evident ca nu vor raspunde in niciun fel. Ii doare-n fund de noi toti. Doar ei si camarila lor conteaza !


  4. CORA Says:

    Mihaela, termenul asta - care se pare ca exista in Constitutie - imi pare atat de impropriu!!!!


  5. CORA Says:

    Eh, asta ma intreb si eu, Cristian...ce se intampla?


  6. CORA Says:

    Geocer, sper ca vor raspunde ei candva. Nu in fata noastra! Ci a lui Dumnezeu!


  7. mama Says:

    Pana sa raspunda ei in fata lui Dumnezeu , ne vor termina pe noi cu iresponsabilitatea si incompetenta de care dau dovada. Ma intreb cum oare de mai suportam?


  8. kis Says:

    Parerea mea este ca aceste legi trebuiau trecute de Tariceanu ,dar nu a fost in stare.Esti de acord cu salariile si smecheriile din casta justitie? sute de agentii cu salarii nesimtite din banii nostri?
    30000salar +30000pensie =smecheri
    Boc asa cum pare el antipatic este primul premier care face treaba.
    Va scuz pentru ca ma injurati!


  9. Florinache73 Says:

    Va plangeti degeaba.Trebuie reduse cheltuielile. Cum nimeni nu este de acord cu reducerea veniturilor trebuie sa se inceapa de undeva. Nu va mai plangeti de mila si nu mai sperati ca altii pot face altceva. Exista doua variante reducerea cheltuielilor sau majorarea taxelor. Dvs pe care o alegeti?


  10. mama Says:

    Da, ai dreptate Florinache73! Dar nu era bine sa se inceapa cu reducerea cheltuielilor aberante de la diverse ministere? Dar, deh! Care-i mai smecher e mai tare! Si uite ca se gaseste si cate cineva ca tine care sa-i apere! Pacat!


  11. CORA Says:

    Kis, in justitie salariile vor fi mereu mari. Astea sunt salariile brute...stai sa vezi de acum sporurile cum vor rearanja grila. Oricum, incep sa ma gandesc din ce in ce mai serios ca meseria asta o fac de placere 100%. Si atat.


  12. CORA Says:

    Florinache, nu stiu de ce consideri tu ca ma plang in postarea asta...poate revii cu detalii!


  13. As comenta si eu ceva dar cu toata rusine Dar Parlamentul Rominei in Ziua De azi , Sunt Pe Buzunarul Lor , si Politica de sinteza.

    Fratilor Azi Nu mai Ai Dreptate Cu Adevarul Tau.

    Tara Este In Pericol Si Criza Cu munca Si cu Toate Taxele care ne apasa pe noi , mai ales pe taraniii dela sat , impun cotizatii mai ceva ca in timpul lui Nenea Ceausecu , De unde sa dea fratilor bani acesti Tarani?

    Care Au o pensie de 100 lei?

    Ce sa Faca acesti Sarmani cu banii astia?

    Fratilor Ajungem la sapa de Lemn!! cu Parlamentarii care stau ca niste Umflati in Scaun Si da comanda !!!

    E usor sa Vorbim sa punem comenzi!! dar sa Practice si eii cu Sudoarea Fetii si sa Vada cum este?

    Fratiilor va zic este Nevoie de cooperare in aceste situatii ! Chiar Nu intelege acesti Conducatori de stat chiar taie in carne vie! Si ce sa mai Zicem Suntem sclavi in tara la noi ! Da Da , Ne Domineaza Strainii Si muncim Ca vai de noi sa ne mentinem rezistenta in tara la noi!!

    Am ramas Fara Cuvinte Da Mai in Tara la Tine !

    Dumnezeu Sa risipeasca Vrajmasii Lui Si sa Fim Binecuvintati!

    Doamne Ajuta!

    Pr. Cazacu Gheorghe.

    Multumim