CORA
Spuneam acum mult timp că în zodiacul meu floral sunt reprezentată de trandafir.
Astăzi m-am hotărât să înţep puţin şi să vorbesc despre partea vătămătoare a trandafirului ce sunt.

Am momente în care sunt al dracului de exigentă. Cu mine şi cu ceilalţi. Nu cer multe, căci am învăţat să fiu obiectivă. Dar, nici nu mă mulţumesc cu puţin. Aşadar, un ghimpe pentru cei care mă trădează.

Am momente în care sunt al dracului de sinceră. Sunt lucruri pe care nu le pot ţine în mine, mai ales dacă mocnesc crunt. Şi le revărs. Mai ales când am dreptatea în mână. Deci, un alt ghimpe pentru nesimţiţi.

Am învăţat să citesc oamenii. Şi am aflat că cei care-s echilibraţi - deşi nu oferă cuvinte frumoase, care m-ar face să mă simt bine - sunt cei pe care mi-i doresc ca prieteni. Căci cei care linguşesc, deşi spun că nu o fac, că sunt doar realişti, sunt buboiae fetide care încearcă să se ascundă în cel mai frumos ambalaj. Un alt ghimpe pentru balonul cu puroi. Poc.

Nu-mi plac mincinoşii. Care îşi ascund laşitatea după vorbe mari, care nu demonstrează - într-un final - decat cât de mici sunt. Detest oamenii care se uită în ochii mei şi încearcă la infinit să îmi spună: "Cum poţi crede asta despre mine?" mai ales în faţa evidenţei. Un ghimpe pentru oamenii falşi.


Nu-mi plac părinţii care nu ştiu să-şi crească frumos copiii. Care le ucid visele şi le taie aripile. Un ghimpe pentru ei.

Nu-mi plac femeile care "aderă" la bărbăţii căsătoriţi. Simt o mare scârbă faţă de cele care nu-s în stare să-şi construiască propria fericire şi o fură pe-a altora. Un ghimpe pentru prostituate. Buf!

Nu-mi plac oamenii care murdăresc tot ce ating, prin caracterul lor infect. Un ghimpe pentru rahaţii care nu au altceva mai bun de făcut decât să pută. (Păstorel)

Nu-mi plac femeile care-şi omoară pruncii nenăscuţi şi care cred că au drept de viaţă şi de moarte asupra lor. Hello!!! Viaţa lui nu e a voastră, e a lui Dumnezeu. Un ghimpe pentru ucigaşe.

Cred că...am ajuns la floare. :)
13 Responses
  1. "Nu-mi plac femeile care "aderă" la bărbăţii căsătoriţi. Simt o mare scârbă faţă de cele care nu-s în stare să-şi construiască propria fericire şi o fură pe-a altora. Un ghimpe pentru prostituate. Buf!"

    Mi-a placut asta!!! Simteam nevoia s-o spun si eu , dar nu vroiam sa fiu asa direct!

    Ma-nclin!


  2. mama Says:

    Subscriu! E clar ca buboaiele fetide tot vor plezni pana la urma. Si cu toate aromele dulci in care incearca sa se invaluie, tot vor fi recunoscute . Deja prea mult parfum ascunde ceva putred.


  3. kis Says:

    Morala inca este o virtute ,si nu un mod de viata!
    Ce mult as vrea sa nu fie asa!


  4. elite Says:

    Cora pot spune ca avem multe lucruri comune care nu ne plac...poate din aceasta cauza ne placem.O noapte buna iti doresc!


  5. mara Says:

    Ce parere aveti despre "pasarile de prada" cu blog, cu false preocupari in lumea artelor?Constat ca se prind multi bloggeri in plasa lor, iar cand sunt demascate pozeaza in victime.Intra la categoria curve cu pretentii intelectuale.


  6. Paul Says:

    Inainte de toate mi-a placut modul cum ai gandit-o, apoi cum ai spus-o, continui sa spun ca m-a impresionat vazand ca dai si nume si am concluzionat creionand caracterul tau de femeie pe care mi-l pastrez pentru mine, din dorinta sincera de a nu lasa impresia ca as dori sa fiu "periuta"
    Mult respect pentru tine CORA!
    Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!


  7. mama Says:

    Ma simt si eu mandra , Paul, pentru ca stiu ce si cum am crescut!


  8. CORA Says:

    Boss, de ce nu ai fi asa direct?


  9. CORA Says:

    Kis, putem totusi adera la ea...


  10. CORA Says:

    Elite, cred ca astea-s lucruri care nu plac oamenilor deschisi.


  11. CORA Says:

    Mara, din nefericire, netul permite crearea falselor identitati...pica ei oameni mari in plasa oamenilor de genul asta in lumea reala, ce sa mai zicem de net...?


  12. CORA Says:

    Paul, un sfarsit de saptamana frumos si pentru tine! Multumesc pentru gandurile bune!


  13. Paul Says:

    @mama,
    aveti de ce sa va mandriti stimata doamna!