CORA
Îmi plac dimineţile! Îmi plac dimineţile pentru că este momentul zilei în care îmi pot regla cel mai bine starea de spirit, pe care o păstrez pentru tot restul zilei (Corina Stama). Iubesc dimineţile pentru concertul vrăbiuţelor, al guguştiucilor şi al altor păsărele care îmi încântă auzul. Ador dimineţile pentru iarba fragedă inundată-n rouă. Dimineaţa renasc! În fiecare dimineaţă sunt un pic diferită, dar mereu aceeaşi.
Îmi plac dimineţile, chiar şi atunci când lenevesc în pat până târziu. Aş vrea să nu existe ceasuri deşteptătoare care să îmi taie din timpul pe care îl petrec doar eu cu mine. Căci, da, dimineaţa mă pun în acord cu mine însămi.
Iar aceasta este una dintre dimineţile în care îmi spun: "Cora, ce facem astăzi?" "Astăzi ne odihnim, draga mea!".
Etichete: , ,
14 Responses
  1. elite Says:

    Si mie imi plac diminetile..mai ales cele racoroase,cele aflate la inceputul unor zile fierbinti....Si daca ar fi sa te imit,azi incep zugravitul,asa ca,sa mai stau un pic in lumea virtuala!O zi frumoasa!


  2. CORA Says:

    Elite, zugrăvit suna a munca fizica...dar suna şi a casa curata si luminoasa! Spor!


  3. gabrielle Says:

    Si eu iubesc rasaritul si apusul soarelui si sunetul marii, al ploii, toamna tarzie si cate si mai cate ...
    Cu prietenie,
    Gabrielle, care isi cere scuze ca s-a bagat in vorba neintrebata


  4. aventoro Says:

    Imi plac diminetile de Sambata si Duminica. Chiar am vazut o reclama: Saturday Morning Breakfast, se serveau oua fierte pe jumatate, paine prajita cu gem, o cafea buna, ceai de fructe etc

    Asa ca odihna placuta!


  5. CORA Says:

    Gabrielle, bine ai facut ca te-ai bagat in vorba neintrebata! Nu poate decat sa ma bucure ca mi-ai dezvaluit cateva dintre lucrurile pe care le iubesti!

    Sergiu, pentru mine, saptamana aceasta este vacanta! Deci este sambata si duminica in fiecare zi! Yuppy!


  6. Ana-Maria Says:

    Hehehehe...CORA,ce dragut!Si mie imi place dimineata,insa dimineata devreme,insemnand ora 6,cand,vorba ta,se aud doar cipcirelele galagioase si afara e racoare...si tot de aia,ca pot sta eu si cu mine,ca e liniste si ca nu se aude:"Mamaaaaaaaa....":-D
    Sa ai zo la superlativ si vacanta frumoasa,ca eu deja m-am plictisit in a mea....


  7. CORA Says:

    Hai, Ana-Maria! Ce-i cu tine!?! Cum sa te plictisesti! Aproape ca iti ordon sa gasesti ceva de facut care sa iti placa! Repede!


  8. Anonim Says:

    Te pup! Faci tu ce faci si ma mai amesteci si pe mine! -Draga mea, astazi, ne odihnim! C.S.


  9. CORA Says:

    Pai, cum sa nu te amestec daca esti mereu langa mine? Cu dragoste, nu-i asa? Cozette!


  10. loristiuj Says:

    no, io nu-s matinală! Poate că are legătură cu faptul că m-am născut la prânz, pe la 14, dar mie nu-mi place să mă trezesc dimineaţa devreme. În schimb, sunt nocturnă. Ador să stau noaptea la lumina veiozei, să sorb ceai (cald iarna, rece vara) şi să citesc (sau să învăţ) când toată lumea doarme.

    Tocmai pentru că nu sunt matinală,recunosc că apreciez dimineţile... ziua pare mai lungă :-)


  11. mama Says:

    Sunt mereu langa tine, cu dragoste multa, dar nu am scris eu ultimul comentariu!!!!!!!! Ha! Cred ca e vorba de NUCA!!!! Sau la ea te-ai referit?


  12. CORA Says:

    Da, maman, la Nuca m-am referit! Dar si pe tine te iubesc!


  13. CORA Says:

    Lory, si mie imi place sa dorm mult! Dar tot imi plac diminetile!


  14. Ana-Maria Says:

    CORA....pai azi,pana la urma,am avut o ajitatiune...de am iesit afara ca ma sufocam in casa....si maine o iau da cappo!:-D