CORA
Am citit aici cum PSD se implică în decizii educaţionale. Eu una, care nu o plac foarte mult pe Andronescu, consider că de data aceasta a luat o decizie pertinentă. Şi tocmai acum partidul îşi vâră nasul într-un domeniu în care, sincer, nu îi văd competenţa. Ce să înţeleg eu acum? Că orice decizie dintr-un anumit domeniu trebuie luată numai cu acordul partidului. Dacă aduce voturi, aprobăm, dacă nu, lăsăm lucrurile să meargă prost, ca să nu supărăm electoratul. Eu sper ca PSD să îşi revină şi să o lase pe ministră să-şi vadă de treabă. Dar, vai, oare domnul de la IMM va trebui să dea din nou examenul de licenţă?
11 Responses
  1. Vlad A. Says:

    Sponsorii trebuie protejati inainte de toate. Iar dupa ei, electoratului sa i se faca pe plac (a se citi mintit, pacalit).

    E din ce in ce mai clar ca deciziile nu se iau in pentru a face lucrurile sa mearga mai bine, ci pentru a proteja diferite...interese.

    Cat despre PSD, degeaba incearca sa para un partid nou, cu oameni noi, cat timp folosesc vechile metode de a face politica.


  2. CORA Says:

    Uf, Vlad, probabil ca PSD va castiga ceva electorat daca o vor demite pe Andronescu, dar cu siguranta vor reusi sa ma convinga sa nu-i votez. Inca stateam pe ganduri cand ma gandeam cum am putea scapa de "dictator":))


  3. Anne Says:

    Probabil d-nul Geoana realizeaza ca va scadea suma din profitul de la Spiru care va ajunge la ei, si incearca sa opreasca demersurile facute de d-na Andronescu.
    Cand il vad pe d-nul purtator de cuvant de la Spiru, d-nul Nicolau, cu cata nonsalanta vorbeste, cu cata siguranta pe el, ma intreb oare ce are el in spate pe care se bazeaza?


  4. CORA Says:

    Nu stiu de domnul Nicolau nimic, nu l-am auzit niciodata, dar cred ca e posibil sa se bazaze pe ce s-a baza si pana acum, cand inscrierile aveau loc pe baze nu tocmai legale.


  5. Anonim Says:

    Intrebare: voi unde ati facut facultatea? In orasul unde locuiti sau in altul? Ati avut bani? Ganditi-va ca sunt oameni care nu reusesc sa faca o facultate pentru simplu motiv ca NU AU BANI si astfel aleg sa frecventeze USH - ID, care este foarte ieftin in comparatie cu alte universitati si astfel pot sa invete (da, sa invete - grilele se rezolva pe forum de catre studenti!!! - nu ni se dau rezolvate!!!) dar si sa aiba un job! La asta nu se gandeste NIMENI! De ce oare? Suntem o tara bogata?? Aaaa, universitatile de stat (degeaba) primesc o lectie: au taxe prea mari/profii isi bat joc de studenti si ii pica oricat de mult ai invata si de aceea nu le mai vin studenti? Si eu am urmat o facultate la stat si am dat multi bani pentru protocoalele profilor si cadouri pt licenta! Am o rugaminte: informati-va bine si apoi aruncati cu 'vorbe nepotrivite' in studentii/profesorii/directorii acestei universitati!


  6. Dana Says:

    Dar nu are nimeni nimic , frate, cu USH-ul! Dar ce-ar fi sa intre un pic si in legalitate? N-ar fi bine? Draga Anonim, de ce dadeai bani pentru protocol? Nu te bazai pe cunostinte? Normal, ca nu! Cerintele erau mari.


  7. CORA Says:

    Eu am facut facultatea in Bucuresti, iar eu sunt provinciala. Este adevarat ca la ora respectiva nu munceam, dar nici bani nu aveam, mama fiind cea care ma ajuta cu banii. Deci e cam aceeasi mancare de peste. Numai ca, trebuie sa ne intelegem bine, eu am fost la buget, chiar bursiera. De asemenea, mama a luat decizia de a urma cursurile invatamantului la distanta, in Bucuresti, dar tot la Univ. Buc, desi taxa a fost de doua ori mai mare. Nu banii conteaza cand vine vorba sa investeti in educatia ta. Parerea mea...


  8. Geocer Says:

    Ai vazut ca azi au chemat-o la ordine si i-au trasat sarcina sa rezolve problema pana maine. E clar : nu sunt dispusi sa piarda niste votanti ca sa restabileasca ordinea si legalitatea.


  9. mama Says:

    Geocer, eu sper sa piarda de douazeci de ori mai multi votanti pentru treaba asta!


  10. Razzvan Says:

    Inainte de '89 un partid controla totul. Dupa 20 de ani, singura diferenta este ca 2,3,4,5...partide controleaza totul.

    Ce independenta, ce justitie, vorbe.


  11. Vlad A. Says:

    Anonim, facultatile de stat (degeaba? sa nu exageram) au locuri la buget.

    Rezolvate pe forum sau nu, examenele grila nu se compara cu sintezele/spetele care ni se cer noua.

    Da, am o problema cu faptul ca diploma celor de la particulara o sa fie egala cu a mea. Datorita diferentelor pe care le-am spus mai sus.

    E adevarat ca sunt profesori nenorociti la stat, dar daca intr-adevar ai invatat, nu cred sa te pice (eu cel putin n-am patit asa).

    Si facultatile de stat au ID. Cine vrea sa invete poate sa o faca foarte bine acolo.

    In ultima instanta, particulara sau nu, ar trebui sa aiba acreditare. Faptul ca nu are, da de gandit despre calitatea invatamantului de acolo.

    Cat despre partid, nu stiu daca pierd sau castiga electorat in urma implicarii stupide in problema de fata.