CORA
Probabil că mă tot citiţi, vă întrebţi cum sunt, mai ales cei care nu mă cunoaşteţi decât prin intermediul blogului. Aţi intuit cum sunt din stilul meu de a scrie, din felul în care îmi petrec timpul si altele. Dar eu nu am spus niciodată cum mă percep eu, aşa că, e timpul să o fac, nu?
Mă numesc Cora Iulia Moldoveanu şi sunt:
Curioasă
Intuitivă
Minunată
Pentru asta, m-am folosit de un joc de cuvinte. Poate vreţi să vă jucaţi şi voi, aşa că am sa spun care sunt regulile:
- trebuie să alegeţi trei caracteristici ale voastre, care să înceapă cu iniţialele numelor voastre;
- nu se acceptă defecte! Trebuie să scoateţi în evidenţa ce aveţi cel mai bun!
- nu e necesar să îmi spuneţi mie ce a ieşit în urma jocului! (deşi curiozitatea mă cam macină..., dar mă tratez:));
- Dacă ai reuşit să găsesşti o trăsătura cardinală a ta, nu ezita să e foloseşti de ea ca să ajungi acolo unde vrei! E ca o cheie cu care poţi deschide porţile succesului. Doar nu degeaba se zice ca e magnific să ne cunoaştem pe noi înşine ca să reuşim în viaţă!

Baftă la joacă!

PS: Eu în imagini (pe când mă plictiseam pe drum înspre capitala ţării noastre şi pe când eram curioasă să ştiu cum arăt:-p)
Etichete: ,
18 Responses
  1. Ana-Maria Says:

    Oooooo,look nou si la tine CORA!Foarte frumos...si ma bucur sa te cunosc!:-)
    Interesant joculet....am sa-l fac si eu zilele astea....


  2. Anonim Says:

    Foarte reusit colajul!!!Cum ai reusit? Ca de nu se chinuiesc unii......!Sa nu mai punem la socoteala si cat de reusita esti tu!Ai multe alte atribute pozitive decat cele enumerate. Pentru C eu as fi pus cinstita, corecta, pentru I as spune, daca se poate,iubitoare de adevar indiferent daca unii te ataca spre a-si acoperi faptele, iar pentru M nu cred ca as gasi altul mai bun decat minunata. Pentru ca asa esti tu. Minunata!


  3. Anonim Says:

    Probabil te intrebi cine sunt de ma amestec si eu pe blogul tau .Nu conteaza prea mult acest lucru.Sper sa nu aiba nimic impotriva anonimul ce a scris inaintea mea, ca vin sa intaresc ceea ce a spus dspre tine referitor la litera I. Stii ca uneori a fi iubitor de dreptate iti poate cauza neplaceri? Da!! Pentru ca de cele mai multe ori nu suportam sa se spuna despre noi adevarul! Nu vrem sa fie cunoscute faptele noastre pentru ca e greu sa recunoastem ca am gresit. Greselile ni se iarta daca le recunostem si daca ne revizuim comportamentul. Insa daca le repetam la proportii si mai mari, e firesc sa dorim sa tragem o draperie cat mai groasa peste ele.Numai ca se intampla ca cineva sa mai spuna si adevarul despre noi. Si atunci ne infuriem, amenintam, atacam, vezi-doamne, vai!!!ce are lumea cu noi ca noi suntem paloma blanca si ne este lezata demnitatea. Uneori poate reusim sa inchidem gurile, tot folosindu-ne de minciuni, dar ar trebui sa ne intrebam pana cand vom putea acest lucru? Mai mizam pe faptul ca altii tac din mai multe considerente, evidenta fiind sila fata de faptele noastre si dorinta de a fugi cat mai departe de noi. Insa credem ca i-am bagat in sperieti si vor tacea pe veci. Gresit!Candva , si nu se stie cand, se vor ivi si ne vor incolti din toate partile! Si cu cat vor fi mai multi, cu atat mai grav! Ar trebui sa meditam la acest lucru, nu sa incercam sa iesim deasupra tot prin minciuna. Este posibil sa fim ajutati, dar pana cand? Pana vom gresi din nou si atunci totul va lua amploare.Daca consideram ca pedepsind pe cel care spune adevarul despre noi, ni se sterg si greselile, ne inselam. ba dimpotriva, inversunam si pe altii sa-l rosteasca. Iubitorul de adevar il spune cu orice risc., mai ales cand aflarea lui i-a cauzat o mare dezamagire, aceea de a fi fost mintit de o persoana in care a avut incredere.Ca deranjam persoana respectiva, asta e alta problema. Asta inseamna ca stie cat e de vinovata. Cu toate consecintele , bune sau rele, nu trebuie sa incetezi a spune adevarul. Si cu cat vei fi mai oropsita pentru asta , vei vedea ca vei avea pe multi alaturi sa te sprijine ca sa dati jos masca ipocriziei si a falsitatii de pe unele chipuri! Concluzia ? Da! Esti iubitoare de adevar! Si asa sa ramai!
    Cam atat pentru moment. Nu ma ascund prin anonimat dar nu am un cont google. Chiar daca nu-mi publici comentariul si-l pastrezi pentru tine, tot e bine!


  4. CORA Says:

    Da, Ana-Maria, am vazut ca si tu ai imbracat hainute noi! Avem si noi nevoie din cand in cand sa ne revigoram! Joculetul acesta il fac la orele de dirigentie cu elevii, la tema Autocunoastere. Numai ca...le este atat de greu sa vorbeasca despre ei insisi...chiar si mie mi-a fost greu sa gasesc trei trasaturi, pe cele mai potrivite!


  5. CORA Says:

    Anonim 1: Colajul este foarte simplu de realizat in Picassa. Se iau cateva poze, se acceseaza optiunea "Creati Colaj", dupa care incepi sa te joci cu pozele: le rotesti, la maresti, le potrivesti! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, cred ca ma cunosti...nu?:-??


  6. CORA Says:

    Anonim2: E foarte bine ca te amesteci pe blogul meu. Stiu ca sunt oameni care imi scriu sub anonimat pentru ca nu au cont. Sunt iubitoare de dreptate si adevar si nimeni nu ma va face sa tac! Sunt multi care ar vrea sa ma reduca la tacere: mama atunci cand ripostez ca nu-s de acord cu unele chestii casnice:)), Razvan cand vorbesc intruna inainte sa adormim, iar el motaie de somn :)), dar, mai ales cei carora nu le place sa se afle adevarul despre ei! Pentru ca le este rusine de ei. Le este rusine cu ce au facut, nu-s invatati sa recunoasca greselile si comit altele si altele. Ghinion. Nu e vina mea ca au gresit!


  7. Anonim Says:

    Ai dreptate si tu si anonim 2. E bine sa spui adevarul intotdeauana si sa-l recunosti. Uneori nu ne dam seama cat gresim ascunzandu-l, insa constientizand greselile si consecintele lor, este onorabil sa le recunoastem. dar pentru firi ipocrite si dornice de a insela sub toate aspectele, normal ca este greu. trebuie sa aiba pregatit terenul pentru greselile urmatoare. Si ce bine se simt cand reusesc sa insele buna-credinta a celor din jur. Si culmea e ca mai si reusesc. Insa iar ai dreptate, draga Anonim 2, ulciorul nu merge de multe ori la apa, conform proverbului romanesc, tot se va sparge si va lasa sa se iveasca putreziciunile. Sa stii ca voi fi si eu la timpul potrivit la locul potrivit! Asa anonim cum sunt!


  8. CORA Says:

    De-ati sti, mai Anonimilor, cat ma chinuiesc sa imi dau seama cine sunteti...Voi nu stiti ca sunt curioasa?:))


  9. Just Eddy Says:

    opa sjedintza foto:>:>


  10. CORA Says:

    Eddy, asta nu e sedinta foto cu cameea mea! Urmeaza si aceea:-P


  11. Foarte dragutz jocul tau!
    Ma mai gandesc..
    Imi place la tine!
    O seara clara( de la prenumele tau)


  12. CORA Says:

    Doamna profesoara, ma bucur ca iti place sa treci pe aici! Pe mine, una, joculetul m-a pus la inceput in dificultate. Si mie mi-a trebuit timp de gandire. Si inca nu sunt sigura ca am gasit cuvintele si trasaturile potrivite!


  13. Imi place noul look al blog-ului ! E foarte frumos ! O sa fac si eu azi sau maine joculetul acesta,deoarece mi se pare foarte interesant.Te-ai descris foarte bine ! Te pup, o seara frumoasa.


  14. Anonim Says:

    Vei afla cine sunt la timpul potrivit. Voi fi acolo unde vei avea nevoie de mine si cand vei avea nevoie de mine! Cu drag, Anonim 3 cred!


  15. CORA Says:

    Sassy, ma bucur ca template-ul acesta este si pe gustul tau! Eu nu mi-as mai lua ochii de la trandafirii aceia...


  16. Anonim Says:

    Asa de simplu se realizeaza un colaj? Nu am stiut! Vai , si ma ami credeam si mare cunoscator in ale informaticii, Am incercat si eu sa realizez unul si am aruncat pozele alea alandala. Mai pot sa repar ceva?


  17. Anonim Says:

    Hmm.. Initialele mele sunt CAG. Dar nu stiu ce calitati sa aleg.
    C - cinstita
    A - ambitioasa
    G - geniu
    Ce zici? :D Mi se potrivesc?


  18. CORA Says:

    Cinstita esti, ambitioasa nu mai spun, geniala esti! Ai luat permisul din prima, ai medii enorme la scoala, scrii frumos si cine stie cate or mai fi si eu nu le stiu!:-*