CORA
1. DEFECTELE MELE: Pentru că am vorbit într-o postare anterioară despre calităţile mele, mi se pare firesc să vorbesc şi despre defectele mele. Numai că, ar trebui să vă atrag atenţia asupra faptului că, odată descoperit, un defect poate fi ameliorat. Aşa că nu am să le spun defecte, ci lucruri pe care eu le pot îmbunătăţi, la mine însămi. Aşadar, ce aş putea îmbunătăţi eu la mine?
În primul rând, aş renunţa să mă mai gândesc atât de mult la mâncare. Încep să cred că-s dependentă de mâncare. Aş schimba cu siguranţă viziunea "TRĂIESC CA SĂ MĂNÂNC în MĂNÂNC CA SĂ TRĂIESC!". Să ştiţi totuşi că mă tratez! Şi de asta se leagă victoria mea!
În al doilea rând, aş renunţa la a-mi exprima sentimentele cu atâta imprudenţă. În sensul acesta trebuie să citesc muuulte manuale de dezvoltare a inteligenţei emoţionale :).
În al treilea rând, aş fi mult mai reflectivă. Deocamdată am impresia că nu rumeg suficient de bine evenimentele din viaţa mea, nu reflectez la ele. Cel mai mult mi-ar plăcea să am un jurnal reflectiv în legătură cu activitatea mea profesională, în care să notez observaţiile mele la cald, necenzurate, nepătate de uitare.
Şi, mai presus de toate, aş vrea să fiu mai evlavioasă!

2. CAMEEA MEA: Am sfârşit şedinţa foto cu cameea mea. Luaţi de vedeţi:


3. VICTORIEEEE! Am reuşit să slăbesc peste 10 kilograme de la Crăciun până acum, deşi am avut şi perioade în care acum cântarului se întorcea către cifre mari:). Deci, observaţi că mă tratez în legătură cu primul defect. Dar mai am muuult până să scap de el. Pentru că mi-aş dori să nu mai fiu pofticioasă. Şi, cu toate astea, am reuşit să scap de 11 kilograme. A căror lipsă este atât de observabilă! Mă încurajează atât de tare când toţi oamenii îmi spun "Cora, ai slăbit atât de mult!". Asta îmi dă şi mai multă forţă să merg mai departe. Doamne ajută!
Etichete: , , ,
17 Responses
  1. Unknown Says:

    ai slabit!!
    zic si eu daca asta intradevar te ajuta:)...

    felicitari..:)


  2. Anonim Says:

    Esti o perfectionista! E foarte bine ca-ti si reuseste ceea ce-ti propui!Arati super! Tu si cameea ta! Doua opere de arta !


  3. CORA Says:

    Multumeeeeeeesc, Florin! Poate daca o sa reusesc sa imi iau inima in dinti, o sa pun un colaj foto cu "Inainte si dupa" - sa se vada clar diferenta! :)


  4. CORA Says:

    Anonimule, toti suntem perfectionisti. Cred ca fiecare dintre noi ne dorim sa fim mai buni!


  5. Felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci! Zi-mi secretul tau de slabit!!


  6. Bravo, Cora, meriti toata admiratia pentru vointa si consecventa ta!
    Esti o fiinta tonica, deschisa, luminoasa, extrem de atenta la binele celor din jur si la cultivarea frumosului in toate formele lui de exprimare.
    Hainuta virtuala a spatiului tau iti seamana, imprastie bun gust si buna dispozitie.
    Un week-end plin de viata!


  7. CORA Says:

    Mihaela, eu nu am facut decat sa imi educ vointa...atat cat am putut...


  8. CORA Says:

    Pescarusule, multumesc pentru cuvintele frumoase. Consider totusi ca sunt prea mari pentru mine!


  9. elite Says:

    Cora sunt convinsa ca vei reusi in lupta ta cu kg.Eu cred ca orice dieta tinem,totul porneste de la...cap.Daca acolo se produce acel "clic" care ne avertizeaza,atunci reusim,aproape fara sa ne dam seama.
    Sedinta foto ti-a iesit super!


  10. CORA Says:

    Uf, mai am atat de multe kilograme de aruncat! Dar o sa reusesc sa ajung si eu la o greutate cat de cat normala! Da, ai dreptate, totul pleaca de la controlul mental, iar eu lupt din greu cu asta! Multumesc pentru aprecierile fata de pozele mele:-*


  11. Bravo, Cora!
    Intr-adevar esti o victorioasa!Vad ca ai facut cateva poze, toate au iesit foarte frumoase. Se vede treaba din poze: cameea e demna de tine!Bravo si multa bafta cu nr.1 si nr.3!


  12. zarientis Says:

    Sambata 20 iunie ora 19.00



    Scriitoarea Mihaela Moraru(Maya) vă invită la o nouă lansare de carte. Evenimentul are loc la
    Muzeul National al Literaturii Romane(Sala Rotunda)
    Bulevardul Dacia Nr. 12, sector 1, Bucuresti
    Tel: 021-2129651 Vă aşteptăm


  13. Geocer Says:

    Toti suntem perfectibili, dar numai o parte dintre noi au si vointa de a schimba ceva in bine. Faptul ca ai slabit 10 Kg mie nu-mi spune nimic. Eu ar trebui sa ma ingras cam 10.
    N-am observat prea atent frumusetea cameei pentru ca ochii-mi erau atrasi de o alta frumusete.


  14. CORA Says:

    Hmmm, Geocer, nu-mi spune ca ti-au placut mai mult bluzele mele..:-p


  15. este o reusita caci nu e usor sa dai jos niste kg.felicitari pentru vointa!


  16. CORA Says:

    Mihaella, nu e usor, dar e atat de dulce gustul victoriei in lupta cu kilogramele!!!


  17. Anonim Says:

    Cum ati reusit sa slabiti? As vrea si eu sa scap de cateva kilograme, si uneori reusesc, dar nu imi pot stapani pofta de dulciuri :(