CORA
Dacă vi s-a părut cumva că mă vedeţi luni la TVR, da, să ştiţi că eu eram! Am vorbit despre programele încărcate şi efectul lor asupra elevilor. Şi, nici bine nu am apărut, că am şi câştigat un fan, care m-a abordat pe Mess. Lolloscan este din Italia şi zău, habar nu am cum a ajuns să mă vadă şi să facă rost de ID-ul meu de Mess. Tot el a reuşit să facă un colaj cu replici de-ale mele. Iată ce a ieşit:

Să nu râdeţi de mine! Probabil că nu eram în cea mai bună formă. De abia acum realizez câte alte lucruri ar mai fi fost de spus...
26 Responses
  1. Paul Says:

    Cora stai linistita, este un interviu bun, vi cu propuneri pe deasupra, intotdeauna ni se pare ca uitam ceva, insa din punctul meu de vedere atingi subiecte la concret ce privesc bunul mers al activitatii din invatamant, felicitari!
    Sa nu uit, filmuletul scoate in evidenta si frumusetea ta, poti s-o iei cum vrei, dar spun ce vad!


  2. Diana Says:

    Vedetuta noastra scumpa, cum sa radem de tine? Cand tu esti atat de draguta si vorbesti atat de frumos! Felicitari pentru aparitie! Esti dulce foc! Cred ca te indragesc copilasii extraordinar de mult! Meriti! Multe imbratisari!!


  3. CORA Says:

    Pentru Paul:
    Îţi mulţumesc pentru încurajări! Am încă multe de spus în domeniul educaţiei, dar sunt şi multe de făcut. Sper să îmi pot face auzită vocea cumva. Cât despre frumuseţe...mulţam mult! Mai sunt unele retuşuri de făcut la greutate...


  4. CORA Says:

    Diana, eşti aşa de drăguţă! Mersi mult pentru cuvintele frumoase! Copiii...cam profită de faptul că sunt aşa sufletistă, motiv pentru care am început să mă echidistanţez de ei.


  5. Anonim Says:

    Esi cea mai frumoasa si mai desteapta . Sunt mandra tare de tine! Doamne, imi place mult cum ii faci pe unii sa tremure! Stii ca sunt langa tine mereu!


  6. elena Says:

    Da, ar fi bine daca ar fi mai multi oameni ca tine, sa le pese cu adevarat de copii... numai noi, ca parinti, nu reusim sa facem prea multe pentru ei fara ajutor. Felicitari. iti las si adresa mea, poate mai vorbim pe mess. elena_reinerth7@yahoo.com


  7. Geocer Says:

    Deci ai ajuns vedeta. Ca doar asta e definitia vedetei : apare la TV, are fani.


  8. Ana-Maria Says:

    Daca cei ce ar trebui sa gandeasca,in sistemul de invatatmant,ar gandi asa ca tine...pfuai!De drag si bunavoie ar merge fi-miu la scoala...parole!
    Felicitari de interviu!Sper sa te auda cine trebuie si sa se faca ceva!


  9. CORA Says:

    Geocer,asta e! Sunt vedeta! Vrei autograf? ;;)


  10. CORA Says:

    Ana-Maria, sunt şi alţii ca mine prin şcoli. Care gândesc la fel. Numai că nu suntem factori decidenţi...iar peştele de la cap se împute!


  11. CORA Says:

    Elena, te-am adaugat intr-un dintre listele mele de mess. Vorbim acolo! Multumesc mult pentru tot ceea ce mi-ai scris!


  12. CORA Says:

    Pentru Anonim:
    Mă încurajează foarte mult ceea ce îmi spui! Mulţumesc pentru tot!


  13. Orry Says:

    Cora, minunat interviul. :)
    Cine-i ca tine! Vedeta!!
    nu, glumeam, felicitari! Cuvintele au fost potrivite, tocmai la fix!


  14. Anonim Says:

    Aprob tot ceea ce au spus cei de mai sus. Mi-a facut bine sa te vad si sa te aud in acelasi timp. Esti o dulce!!! Sunt din Oltenita si citesc blogul tau in fiecare zi.Acum am venit de la scoala(serviciu) si, bineinteles, am pornit calculatorul sa vad ce ai mai postat.Poate colaboram anul viitor, asa cum mi-ai(ne-ai) propus intr-un comentariu pe Olteniteanul. Eu abia astept.


  15. evident ca "dupa ce te vezi" la Tv, ti se pare ca n-ai pus puctul pe "i". stati fara grija... totul a fost OK, sub control. problema este ca oamenii ca dvs ar trebui sa apara mai des pe sticla. din nefericire suntem imbacsiti de vanghelisme, becalisme, miticisme si alte "laturi". poate imi trimiteti si mie adresa de mes. de pe "globul" meu aflati unde...


  16. Diana Says:

    Cora, te asteapta o leapsa la mine,pentru cand vei avea timp!


  17. AMIRA Says:

    Felicitari!!!


  18. cezaramedia Says:

    Felicitari si la mai mare!


  19. CORA Says:

    Orianda, trebuie să vă mărturisesc că nu mi se pare mare lucru că am dat acel interviu. Îmi dau seama că e o realizare, totuşi:)


  20. CORA Says:

    Pentru Anonim:
    Mi-ar plăcea să ne vedem, să vorbim, să punem la cale un plan pentru o colaborare! Te sărut, un week-end plăcut îţi doresc! (Poate reuşeşti să iei ID-ul meu de pe blog, să mai vorbim şi pe mess:))


  21. CORA Says:

    Domnului profesor Geantă:
    De acord cu dumneavoastră în ce priveşte vanghelizarea, becalizarea şi otevizarea televiziunii, care are un mare impact asupra copiilor, din păcate...


  22. CORA Says:

    Diana, am să vin de îndată să preiau leapşa:)


  23. CORA Says:

    Amira, mersi mult!>:D<


  24. CORA Says:

    Pentru CezaraMedia:
    Mulţumesc pentru felcitiări. Ce să spun...am să mă străduiesc să ma ridic din ce în ce mai sus! Şi am să reuşesc!


  25. DOAR NOI Says:

    Felicitari! Ai fost la inaltime. Mi s-a facut un dor nebun de invatamant. Stau sa ma gandesc daca sa ma intorc sau nu.
    Succes la articolul pentru Tribuna Invatamantului.
    Numai ganduri bune si mii de imbratisari.


  26. CORA Says:

    Doar Ţie:
    Tu trebuie să ştii cum îşi e mai bine :)Să pui în balanţă avantajele şi dezavantajele, să aduni, să scazi..şi vezi ce iese!