APA
CORA
 

Am primit pe mail nişte imagini pe care vi le împărtăşesc într-un colaj. M-au impresionat total, pe mine mai mult decât pe oricine, pentru ca eu am o teamă teribilă de apă. Nu ştiu dacă se datorează faptului că stau sub o zodie a focului, dar totul este posibil. Cu toate acestea, îmi place dualitatea semnificaţiei apei, ca element primordial. Apele pot fi liniştite, apele pot fi învolburate, apele pot fi liniştitoare, apele pot fi înspăimântătoare. Apa ne hrăneşte, apa ne permite să fim încă vii. Dar tot apa este posibil să distrugă continente întregi, în urma încălzirii globale! Apa desparte continente, dar apa a fost mijlocul prin care s-a ajuns la descoperirea tuturor continetelor, prin navigaţie
Mă tem de apă, dar mă şi bucur că există apa!
Posted by Picasa
6 Responses
  1. Anonim Says:

    Semanam atat de mult :) Si mie imi e frica de apa, nu stiu nici macar sa inot. Cat despre zodia mea, nu stiu daca e tot de foc, ca a ta.


  2. CORA Says:

    Leoaica sunt!


  3. Geocer Says:

    "Leoaica tanara, iubirea ..."


  4. CORA Says:

    Cam asa ma simt, Geocer:) Tanara si plina de iubire!


  5. Paul Says:

    Fara apa nimic nu e, lasand la o parte dezastrele si victimele pe care le face, ea este o Binecuvantare, este esenta vietii si as indrazni a spune a frumusetii!
    O dupa masa placuta!


  6. CORA Says:

    Corect, Paul! Dar, aşa cum este orice lucru în viaţă, sabia are doua tăişuri!