CORA

În seara asta am mers pe jos înspre casă, alături de prietena mea din copilărie, ca pe vremurile dulci ale adolescenţei. Ne-am amintit cum citeam Dostoievski pe bancă în parc, cum ne plimbam pe strazile oraşului cu ochii după băieţi! Şi când mergeam noi cu pas grăbit, ce-mi văd ochii în parcul nou? Două fântâni, nu prea mari, dar atât de frumoase, colorate şi delicate! Zău că m-am îndrăgostit de ele! Deşi era tare târziu,a m mai zăbovit pe băncuţele asemănătoare cu cele din anii 1900, la lumina felinarelor de pe stradă! Cum naiba am trecut de atâtea ori pe acolo şi nu le-am văzut? Aşa-mi trebuie dacă mă deplasez numai cu maşina. De acuma mă învăţ minte! Ratez prea multe lucruri!
Etichete: , , , ,
11 Responses
  1. Geocer Says:

    Imi plac oamenii care-si iubesc orasul in care traiesc. Ma deranjeaza cei pe care nu-i mai incape provincia si vor neaparat la Bucuresti.


  2. CORA Says:

    Da, iubesc Oltenita! Numai ca soarta m-a adus pe piata muncii din Bucuresti...Desi imi este tare greu sa supravietuiesc Bucurestiului, prefer sa muncesc aici pentru ca satisfactiile profesionale sunt mult mai mari. Din nefericire, nu mi-am gasit locul in Oltenita, pentru ca efectiv locurile de munca potrivite specializarii mele sunt aproape inexistente. Acesta este unul dintre dezavantajele oraselor mici. Cu toate astea, nu pot sa nu revin ACASA la fiecare sfarsit de saptamana, ca sa imi incarc bateriile!


  3. Rodica Botan Says:

    Sint atitea lucruri minunate in jurul nostru...trebuie doar sa ne facem timp ssa le vedem. Multumesc ca mi-ai adus aminte...sa ma uit mai cu bagare de seama!!


  4. Draga cora multumesc pentru vizita si pentru mesaj,eu iti spun cu intarziere HRISTOS A INVIAT,si tot ce iti doresti sa ti se implineasca


  5. Anonim Says:

    Sunt atatea lucruri marunte care ne incanta privirea, lucruri pe langa care trecem si le lasam neobservate!


  6. Ioana C. Says:

    se intampla sa trecem pe langa oameni,pe langa locuri, grabiti si fara sa observam ca dincolo de stresul nostru,de gandurile si durerile noastre,lumea asta se intampla cu toate ale ei.


  7. CORA Says:

    @Rodica
    TREBUIE sa ne facem timp! Suntem atat de preocupati sa alergam dupa scopuri marete, dar uitam ca bucuriile vietii constau in micile lucruri care ne fac mai fericiti!


  8. CORA Says:

    @ Gabriela
    Iar eu, cu si mai multa intarziere, iti multumesc pentru urari!


  9. CORA Says:

    @ Diana
    Repet ideile pe care le-am scris pentru Rodica. Consider ca numai noi putem sa ne facem viata mai savuroasa daca ne transformam in alchimisti si descoperim VALOAREA lucrurilor ce par nevaloroase.


  10. CORA Says:

    @ Ioana
    Corect spus! Dar tocmai de aceea suntem aici. Pentru a face schimb de idei, de experiente si sa luam aminte!


  11. Anonim Says:

    Si mie imi place noul parc. Pacat ca sunt numai seminte pe jos. Pacat ca isi fac baie copiii (si in special tiganusii) in fantani. Pacat ca lumea arunca gunoaiele pe jos, desi sunt atat de multe cosuri de gunoi. Pacat.