CORA
Dacă vă aruncaţi privirea în partea dreaptă, o să daţi de "Decăderea Leului". Este o compunere pe care au realizat-o trei elevi de la clasa a VI-a C, într-un exerciţiu de creativitate. În grupe de câte trei elevi, au avut de creat o poveste după o imagine dată (m-am folosit de imaginile din testul aperceptiei la copii). Am promis că cea mai ingenioasă poveste va fi publicată pe blogul meu. Şi nu aş vrea să fie ca o altă postare, care la un moment dat va dispărea de pe pagina de început. Aşa că o voi lasă acolo, ca un "gadget".
Imaginea de care s-au folosit pentr a da frâu liber imaginaţiei punea în prim plan un leu trist, pe un tron imens, cu fălcile în palmă şi un şoricel ghiduşel jumătate ieşit dintr-o gaură în perete! Povestea mi se pare una genială (mai ales pentru vârtsa lor!), dar şi suficient de ingenioasă cât să fie selectată pentru a fi publicată!
Felicitări autorilor, care au demonstrat că nu-s preocupaţi numai de jocuri pe calculator, ci şi de lucruri tare serioase, cum ar fi politica monetară ;).

PS: Pentru că foicica pe care mi-au dat-o era semnată scurt: Vîju, Cucui, Paraschiv şi pentru că, spre ruşinea mea, nu ştiu cum îi cheamă pe toti, prenumele unuia dintre copii lipseşte, Dar promit că mă voi documenta şi îl voi posta!
Etichete: , , ,