CORA
Pentru că aseară mi-am petrecut timpul într-un mod formidabil, superdistractiv şi, zic eu, cât se poate de constructiv (urmăreşte postarea viitoare!, nu mă pot abţine să nu vă povestesc, să vă strig bucuria mea în gura mare!
Propunerea de a merge la un concert caritabil pentru sănătatea Alexandrei, unde au urcat pe scenă trupele Montuga şi Vama, dar şi adorabilul artist Florin Chilian, a venit de la Fete! Nu am fi putut rata asemenea ocazie, care ne oferea două tentaţii: să ascultăm muzică bună live, cu artişti chiar lângă noi, pe de o parte, şi posibilitatea de a pune umărul la binele unei fete care se află într-o situaţie dificilă!
Chilian a reuşit să creeze o atmosferă intimă, Montuga a reuşit să îmi deschidă interesul pentru muzica lor, iar Vama..e Vama şi nu cred că are niciun rost să comentez, nu? ;;)
Totuşi, pe lângă toate astea, aş vrea să surprind cu orice preţ concluzia la care am ajuns aseară, concluzie la care ajunsesem şi altădată, dar acum...parcă e prea evident: CE MICĂ E LUMEA!
Aseară am reuşit să adun în jurul meu oameni care, teoretic, nu se cunoşteau, dar practic, am avut surprize. Am ajuns la club, unde a venit şi Andreea. Razvan l-a chemat şi pe Florin care a venit cu Radu. Andreea îl cunoştea pe Radu, aventuri vechi...Andreea a venit cu o prietenă care, după spectacol, s-a întâlnit cu un baiat, un amic de-al ei, care..ce credeţi? Era un băiat pe care îl cunoşteam şi eu, si Andreea, olteniţean de-al nostru. Când a început show-ul, a urcat pe scenă un tip, pe care juram că îl cunosc de undeva. Cine? Matei! Cel care era coprezentatorul Marinei Almasan într-o emisiune pe care o îndrăgeam foarte mult. Spectacolul a avut un scop caritabil: colectarea de fonduri pentru Alexandra. Ghiciti ce? Alexandra este colega de cameră a unei fete pe care o cunoaştem şi...pe care o ştia şi Răzvan, pentru că a fost prietena unui prieten de-al lui, coleg acum cu noi la Mediafax.
Aşadar, teoretic, nu cunoşteam pe nimeni. Andreea şi fetele nu se cunoşteau, nici Andreea cu Florin şi Radu, nici noi cu amicul fetei. Teoretic, ne-am dus la un specatcol pentru ajutorarea unei fete pe care în mod logic nu aveam de unde să o cunoaştem. Şi când colo..surprize peste surprize! Cum să nu te minunezi: CE MICĂ E LUMEA!!!